VIVACOM съвсем наскоро стартира изцяло новата услуга - 5G HOME

...
VIVACOM съвсем наскоро стартира изцяло новата услуга - 5G HOME
Коментари Харесай

Стабилна връзка за всеки и навсякъде с 5G HOME INTERNET от VIVACOM

VIVACOM напълно неотдавна започва напълно новата услуга - 5G HOME INTERNET, която сплотява в себе си освен безграничен високоскоростен интернет, само че и висококачествена интерактивна телевизия EON, даже в региони, в които няма построена оптична мрежа. Новата услуга е основана на 5G мрежата на Vivacom, която е с най-голямо покритие в страната, и предлага неограничени благоприятни условия както за дома, по този начин и за офиса.

Какво получаваме с услугата 5G HOME INTERNET?
-->
С 5G HOME INTERNET всички клиенти имат опция да се допрян до извънредно мултимедийно преживяване на EON малкия екран - необикновено Ultra HD качество на картината и опцията да връщат наличие до седем дни обратно. Всеки, който веднъж се е възползвал от опцията да си върне пропуснатия сериал или реалити, в никакъв случай повече не би могъл да си показа да употребява друга услуга.

Допълнително, всеки получава и достъп до видеотека, съдържаща повече от 15 000 паметни заглавия, състезателен режим и опция за основаване на детски профил.

Освен това, услугата обезпечава спомагателни благоприятни условия като свързване на повече устройства по едно и също време, бързо евакуиране на файлове, доста по-стабилна връзка, освен за стрийминг, само че и гейминг, и гледане на разнообразно наличие в ултра HD резолюция.



Перфектното решение освен за дома, само че и за офиса

Вече значително бизнеси желаят да бъдат напълно мобилни и гъвкави по повод тяхната работа, като единственото нещо, от което се нуждаят, е качествена и постоянна интернет връзка. Благодарение на най-новата услуга 5G OFFICE INTERNET на VIVACOM, към този момент всички бизнеси, чиито офиси се намират на отдалечени места или пък не разполагат с оптично покритие, могат да се възползват освен от бърза, само че и извънредно надеждна интернет връзка, през мобилната 5G мрежа на телекома.

5G OFFICE INTERNET обезпечава на фирмите също голям брой спомагателни благоприятни условия като свързване на повече устройства по едно и също време, бързо евакуиране на файлове, както и по-сигурна връзка за шерване на видео и документи, като услугата е съвършеното решение за всеки бизнес, без значение от размерите му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР