Вицепрезидентът на БОК и член на УС на родната федерация

...
Вицепрезидентът на БОК и член на УС на родната федерация
Коментари Харесай

Любо Ганев: И да не съм в УС, пак ще помагам на волейбола

Вицепрезидентът на БОК и член на УС на родната федерация по волейбол Любо Ганев съобщи, че е удовлетворен от решението на неговите сътрудници Данчо Лазаров да остане отпред на централата до 2021 година. От Буенос Айрес той призна пред „ Тема Спорт”, че даже един ден да бъде изваден от управлението, ще продължи да оказва помощ на спорта. В последните дни се носят индикации, че легендата от близкото минало ще отпадне от УС, а това ще стане на Общото заседание през декември.

„ Не би трябвало да се търсят някакви интриги по отношение на това, че Управителният съвет се събра, до момента в който аз съм в Аржентина. След като 21 души са съгласни тази групировка на управлението да се резервира, значи и аз съм склонен. Ние би трябвало да сме единни в тези решения, тъй като са за положителното на българския волейбол. Аз и преди споделих, че когато Данчо Лазаров реши, че желае да се отдръпна, едвам тогава ще се кандидатирам за президент. Той е направил толкоз доста, че никой не може да го оспори. Колкото до мен, и да не съм в УС, отново ще продължа да оказвам помощ на волейбола, тъй като това е спортът, който ме е построил като персона и ми е оказал помощ да стана това, което съм. Нямат никакво значение постове и позиции. Аз не ламтя за такива неща, имам задоволително и други задачи”, показа Ганев.

Той добави, че към този момент работи за федерацията и за идната година. „ Казах, че съм обезпечил 1 милион за федерацията тази година. Отделно от това още занапред съм обезпечил още 400 хиляди лв. за идната. Така че аз жаля за този спорт. За мен това е значимо и нищо друго няма значение.”
Хари ЛАТИФЯН, " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР