Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков обяви официално, че

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков обяви официално, че
Коментари Харесай

Боби Михайлов иска 4-ти президентски мандат в БФС

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков разгласи публично, че претендентът за президент на федерацията още веднъж ще бъде Борислав Михайлов. В момента Боби кара трети мандат, като възможен триумф на идния след Нова година Конгрес ще му даде късмет за четвърти път да оглави футболната ни централа.

За първи път именитият вратар встъпи в служба на 21 октомври 2005 година. На 30 януари 2009 бе избран отново на поста, откакто за кандидатурата му гласоподават 316 от 373 делегати на Конгреса на БФС. Последният случай, в който Михайлов победи на изборите, бе на 14 февруари 2014 година. По време на втория си мандат - на 22 март 2011 година, Боби бе определен и за член на Изпълкома на УЕФА, като се трансформира в първия българин, определен на този пост.

Лечков показа пред " Нова телевизия ", като засегна и тематиката с кандидатурата на различен от някогашните си съотборници в националния тим - Любослав Пенев. Кошмарът на немските почитатели разкри, че сега СуперЛюбо съди БФС за 500 хиляди лв., а повода е преждевременното прекратения му контракт като селекционер на " лъвовете ". Футболната ни централа е спечелила делото на две инстанции досега, като в най-скоро време следва да стане ясно и решението на трета.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР