Вицепрезидентът Илияна Йотова коментира в град Левски пред БНТ политическото

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова коментира в град Левски пред БНТ политическото
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Опасно е левите избиратели да бъдат разделяни между президента и БСП

Вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява в град Левски пред Българска национална телевизия политическото напрежение сред Българска социалистическа партия и президентската институция и идния избор наесен.

Според нея в този момент е най-опасно левите гласоподаватели да бъдат разделяни сред партията и президентската институция.

Ето какво сподели Илияна Йотова:

Отношенията сред водача на партията Корнелия Нинова и президента Радев ще повлияят ли на левите гласоподаватели?

- Безспорно ще повлияят, тъй като хората недоумяват за какво е тази борба на Корнелия и на още 7-8 индивида от настоящето управление на партията. Уверявам ви, че това не е позицията на българските социалисти и моите всекидневни диалози с тях го потвърждават. Според мен, колкото по-бързо спре тази война на Корнелия Нинова, толкоз по-добре и толкоз по-убедителни ще се резултатите на Българска социалистическа партия на идните избори. Най-важна е безапелационната акция и положителните резултати, с цел да може Българска социалистическа партия да бъде показана в ръководството на страната, а не просто да бъде нужната партия за сформиране на парламентарно болшинство.

Вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява казуса с доставките на газ. Тя изрази убеденост, че служебното държавно управление ще се оправи със обстановката и ще успее да обезпечи нужните количества.

Йотова сложи и въпроса за нуждата от прокурорска инспекция на газовите доставки.

“Вече се чуват и от средите на социалистите апели прокуратурата да се занимава с този въпрос кой и за какво докара България до тази обстановка. Вероятно тя може би и сама ще се самосезира, не знам. Или ще се намерят хора, които да я сезират. Важното е, че има добър екип, който се зае незабавно с това да реши казуса, а не толкоз да търси виновниците”, сподели Йотова.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР