Вицепремиерът Валери Симеонов честити новия щаб на колегите си от

...
Вицепремиерът Валери Симеонов честити новия щаб на колегите си от
Коментари Харесай

НФСБ откри новия си щаб и се готви за избори

Вицепремиерът Валери Симеонов честити новия щаб на сътрудниците си от Националния фронт за избавление на България.

За откриването на офиса в емблематичната синя централа " Раковски " 134 по съседски бе поканен и ръководителят на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски. Той разяснява, че не предава централата, а ще съжителстват в нея с сътрудниците им от НФСБ . На въпрос за възможна коалиция с НФСБ Лукарски уточни, че е рано да се приказва и посочи, че преди да вземат участие в каквито и да било коалиция първо би трябвало да се потвърдят на избори.

Лидерът на НФСБ Симеонов съобщи, че готви щаба за избори. Със Съюз на демократичните сили имаме чисто физическо, сградно общуване - нямаме дом съвет, просто сме в една постройка .

Ние сме партия, която е на седем години и до момента не сме употребили никакви държавни или общински пространства, постоянно сме били на частен наем. Не е състоятелно да се търси връзка с партия, с която сме в същата постройка. Естествено ние сме в положителни връзки, както видяхте и като съседи напълно по съседски съм поканил господин Лукарски, сподели Симеонов.

В тази връзка бих си разрешил една моя констатация, че освен не съм религиозен, само че фактът, че по стичане на събитията ни бе предоставена тази постройка Раковски 134 - това до известна степен ни задължава.

Симеонов напомни, че в далечната 1990 година, дружно с Касабов са в първия състав на Съюз на демократичните сили - Бургас . " Ние сме правили Съюз на демократичните сили - Бургас. Всички си спомняме с какви очаквания, с какви упования, с каква религия беше обхваната тази постройка, цялата тази концепция да се сътвори едно обединяване на демократичните сили . Ние сме съпричастни към тези демократични сили, към основаването на Съюз на демократичните сили. Приемам събитието, че ни е възложен терен като отговорност . Дано успеем да върнем най-малко част от очакванията на българите, част от очакванията, които имаха при започване на демокрацията ", съобщи водачът на НФСБ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР