Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева проведе телефонен

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева проведе телефонен
Коментари Харесай

Словения: Не ползваме анализите на „Международен институт за близкоизточни и балкански изследвания”

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева организира телефонен диалог със словенския министър на външните работи Анже Логар. Двамата разискаха развиването на пандемията от Ковид и дейностите за по-ефективно справяне с нея, в това число в подтекста на полемиките от последните срещи на водачите и външните министри от Европейски Съюз.
Двамата разискаха и поредицата от „ разбори “, оповестени от.
 Нешков: Съветници на Заев назовават България и Германия мафиотски страни и почитатели на нацизма Нешков: Съветници на Заев назовават България и Германия мафиотски страни и почитатели на нацизма
Трима съветници на македонския министър председател Зоран Заев вземат участие в очернянето на България в Европейския съюз. Това разкри тази заран по бТВ...
Логар увери Захариева, че словенското държавно управление не употребява анализите на този институт.
Българският първи посланик акцентира, че солидарността е най-хубавото оръжие против обществените акции на дезинформация и език на омразата, които обслужват ползите на страни отвън Европейски Съюз и имат за цел да уязвят Съюза. Захариева съобщи, че чака София и Любляна да работят дружно за европейската интеграция на района по време на Словенското председателство на Съвета на Европейски Съюз.
Припомняме, че организацията “Международен институт за близкоизточни и балкански проучвания ” посредством погрешна, изопачена и манипулативно показана информация. Няколко европейски издания изтриха текстовете на скандалния словенски институт ИФИМЕС, който разгласява клюки против България. В тях България и Германия се сочеха като " мафиотски страни, които милеят за нацизма ". Словенският лобистки институт, в който работят сътрудници на македонския министър председател Зоран Заев, носещ претенциозното име “Международен институт за близкоизточни и балкански проучвания ” ИФИМЕС, от две години насам разгласява гневни антибългарски " разбори и отчети ", които имат за цел главно да се популяризират из западната преса и образуват там отрицателно отношение против България.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР