Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Лазар Лазаров

...
Вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Лазар Лазаров
Коментари Харесай

Агенцията по заетостта с нов шеф

Вицепремиерът и министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров назначи дългогодишния чиновник на Агенцията по заетостта Полина Маринова за изпълнителен шеф на институцията.

Маринова стартира професионалния си път в областта на пазара на труда през 1997 година в дирекция „ Бюро по труда – Младост “, София. Оттогава минава през експертни и управителни длъжности в системата на Агенцията по заетостта. От 2016 година досега управлява дирекция „ Регионална работа по заетостта “ – София, където дава отговор за планирането и реализирането на държавната политика на пазара на труда, даването на посреднически услуги по претовареност, професионалното насочване и образованието на възрастни.

Изборът на Полина Маринова за изпълнителен шеф на Агенцията по заетостта демонстрира стремежът на управлението на МТСП да залага на професионализма, опита и приемствеността, споделят от пресцентъра на общественото министерство. И прибавят, че главните й задания ще са свързани с ускоряването на работата по модернизирането на услугите на Агенцията по заетостта и подобряването на координацията в структурата на институцията.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР