Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов определи ситуацията на

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов определи ситуацията на
Коментари Харесай

Каракачанов: И на границата, и в управляващата коалиция нещата са спокойни

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов дефинира обстановката на границата с Турция като спокойна, като по думите му същото може да се каже и за ръководещата коалиция.

”Когато нещата в една коалиция се случват, ластикът не се опъва. Моите реакции бяха ориентирани към неналичието на чуваемост от страна на държавното управление, защото се случваше месеци наред... Към момента и на границата сред България и Турция, и в ръководещата коалиция нещата са спокойни “, разяснява Каракачанов в неделя пред БНР.

През седмицата Каракачанов изрази неспокойствие във връзка показния арест на шефката на Басейновата дирекция " Източнобеломорски регион " Цветелина Кънева, която е кадър на Вътрешна македонска революционна организация.

Във вторник Каракачанов се срещна с премиера Бойко Борисов, с цел да му каже, че " по този начин повече не може да се продължава - при пораждане на каквото и да било публично напрежение да се удря някой от съдружните сътрудници ". Недоволството на Каракачанов е предизвикано от обстоятелството, че следващо предопределение на партията му попада в ареста, откакто при започване на годината бе арестуван и досегашният екоминистър Нено Димов. На срещата си с Борисов Каракачанов декларирал, че ”един ластик като се опъва, опъва и се къса най-после. А като се скъса е мъчно да го вържеш ".

Сега обаче по думите на Каракачанов връзките в обединението са изгладени.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР