Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов даде индикации, че

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов даде индикации, че
Коментари Харесай

Каракачанов излизал в опозиция, ако ГЕРБ не подкрепят концепцията за ромите

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов даде индикации, че ще напусне ръководството, в случай че концепцията му за интеграция на ромите не срещне поддръжка от ГЕРБ. "Ако ГЕРБ считат, че Движение за права и свободи са им идеологически по-близко до сърцето, няма проблем, аз си депозирам оставката, минавам в съпротива, да си създадат коалиция и да ръководят щастливо ", съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация пред "Евроком ".

Той разкритикува ГЕРБ и за Закона за вероизповеданията. "ГЕРБ одобриха предложенията на Движение за права и свободи, а не одобриха предложенията на Вътрешна македонска революционна организация за твърди ограничения против проникването на радикалния ислям и опитите на непознати страни и религии през вероизповеданията в България да осъществят политика. Ако и този път решат да се съобразят с Движение за права и свободи - няма проблем, да си ръководят с Движение за права и свободи ", сподели още Каракачанов.

Според него и Движение за права и свободи, и систематичните партии доста обичали да работят с този електорат. По един или различен метод да ги стимулират, било с заричане, било материално. Да, българските партии не желаят да губят електорат и в това е разковничето на казуса ", счита водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

"Българският бизнес от години приказва за липса на работна ръка и има хрумвания да се вкарват служащи от Третия свят, от Виетнам, от Китай, от Индия и така нататък В същото време има 400 хиляди български жители в работоспособна възраст, които се водят трайно безработни, които в действителност не желаят да работят - нямало работа в България ", разяснява още Каракачанов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР