Карлос Алкарас пое щафетата от Рафаел Надал на Ролан Гарос.

...
Карлос Алкарас пое щафетата от Рафаел Надал на Ролан Гарос.
Коментари Харесай

От легендите към шампиона: Надал и Джокович поздравиха Алкарас за титлата на Ролан Гарос

Карлос Алкарас пое щафетата от Рафаел Надал на Ролан Гарос. Матадора близо 2 десетилетия властваше на кортовете в Париж и завоюва рекордните 14 трофеи, които надали в миналото ще бъдат надминати, само че той може да бъде спокоен, че наследството на испанския тенис е в сигурни ръце и Алкарас несъмнено също наподобява кадърен да реализира сериозна доминация във френската столица.

Изглежда Рафа е наблюдавал с неспокойствие финалната борба сред неговия съотечественик и Александър Зверев през вчерашния ден, като незабавно след финала поздрави новия водач на испанската тенис армада, с който евентуално ще оформи тандем по време на Олимпиадата в Париж.

" Поздравления за тази голяма победа, Карлос! Голям! Много съм благополучен за твоите триумфи "! - написа Надал в обществените медии.

Новак Джокович пък даже качи фотография по какъв начин следи финала в действително време дружно със своя наследник Стефан, споделяйки по какъв начин се любува на мача в чудесна компания.

Поздравления, Карлос! Титла от Шлема на всяка една настилка. Невероятна работа ". - разяснява Ноле под последния пост на новия първенец на Ролан Гарос.

Novak Djokovic has congratulated Carlos Alcaraz for winning Roland Garros and had some really nice words.

Classy.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР