Витоша ски“ АД неведнъж е заявявала своето желание да подмени

...
Витоша ски“ АД неведнъж е заявявала своето желание да подмени
Коментари Харесай

Има решение за модернизацията на Витоша

„ Витоша ски “ АД нееднократно е заявявала своето предпочитание да подмени старите, амортизирани въжени линии на територията на Природен парк „ Витоша “ с нови такива, по съществуващите трасета.

От сдружението притежател на оборудванията желаят да основат елементарен, бърз и екологичен достъп до планината и още веднъж да я трансфорат в обичано място за спорт и туризъм. По този метод ще бъде обезпечен целогодишен достъп до планината за практикуването на всички типове спорт.

" Преди време се обърнахме посредством медиите към вас и поканихме всеки, който знае по какъв начин да извървим невъзможната съгласно нас процедура по подмяната им, като декларирахме, че тази помощ няма да бъде безплатна. Тогава никой не се отзова и ние продължихме да търсим вид и да чакаме. Но през вчерашния ден от публикацията „ Пет пъти по-малко лифтове. Какъв е казусът на Витоша? на Теодора Бързакова в „ Свободна Европа “ - разбрахме, че има метод. В публикацията тя цитира някогашният шеф на Природен парк „ Витоша “ господин Тома Белев, при  чието ръководство беше признат Плана за ръководство на Политическа партия „ Витоша “. Той е и един от създателите на текстовете на Закона за горите свързани с построяването на лифтове и ски-писти, разясняват от управлението на " Витоша ски ".

От " Витоша ски " канят публично Белев за съветник, който да покаже пътя, по който може да се направи законно Витоша налична и съвременна за всички гости.

Дружеството има две оферти от водещи международни компании за въжени уреди за подмяната на лифта „ Княжево- Копитото “.

" Ако господин Белев одобри нашата покана, за заплащане, което той самичък дефинира, с цел да приготви нужните административни процедури и да получим съответните позволения за законна замяна на лифта, ние сме подготвени да стартираме с подмяната още през пролетта. Всички дейности и стъпки ще бъдат публично оповестявани на уеб страницата ни. Ще изпратим публична покана на господин Белев посредством Столичен общински съвет и се надяваме той да способства за идеята -  Витоша да стане една съвременна и налична планина ", безапелационни са от " Витоша ски ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР