Витоша (Бистрица) ненадейно прекрати участие във Втора лига. Мъжкият отбор

...
Витоша (Бистрица) ненадейно прекрати участие във Втора лига. Мъжкият отбор
Коментари Харесай

"Витоша" се разпадна

" Витоша " (Бистрица) внезапно приключи присъединяване във Втора лига. Мъжкият тим е разхлабен, треньорът и управител на тима Костадин Ангелов е напуснал поста си. Засега остава да действа единствено детско-юношеската школа. " Вярно е, че мъжкият тим се разпуска. Решението е на президента (б.ред. - Сергей Ташков). От през днешния ден сутринта не съм на работа в клуба. Тръгнах си. Странно е, само че не го вземам решение аз. Не аз давам парите в клуба. Просто ми се сподели, че тимът се разпуска. Това беше всичко ", съобщи Ангелов пред " Спортал ". Новината е шокирала играчите, които са се готвили на следващия ден да пътуват за гостуването си против " Черноморец " (Балчик) от предварителния кръг за Купата на България.

Индикации за разтърсвания в клуба имаше преди седмица, когато клубът се раздели с треньора Асен Букарев и четирима от най-опитните футболисти - Емил Гъргоров, Четин Садула, Кристиян Кочилов и Илиян Йорданов.

Това е вторият тим, който се отхвърля от шампионата във Втора лига този сезон след различен изпаднал от елита клуб - " Дунав ", който даже не стартира присъединяване. 

" Витоша " (Бистрица) нашумя през последните години с присъединяване на премиера Бойко Борисов в мачове за отбора на ветераните, който стана прочут като " Бистришките тигри ". Този отбор е постоянен победител в шампионатите за ветерани, а Борисов играе там като централен нападател. Той обаче имаше и мачове за " Витоша " в публични мачове на представителния отбор. На 16 ноември 2013 г. министър-председателят влезе в игра в 1/8-финала-реванш за Купата на България против " Локо " (Пд) и на 54 години стана най-възрастният футболист, играл за професионален клуб у нас.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР