Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) отправя лятно предизвикателство

...
Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) отправя лятно предизвикателство
Коментари Харесай

ВУЗФ с лятно видео предизвикателство към кандидат-студентите

Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) насочва лятно предизвикателство към всички кандидат-бакалаври и кандидат-магистри. За трета поредна година бизнес университетът ще организира два специфични видео състезанието в обществените си мрежи, с които да изпита творчеството на бъдещите си студенти. Наградата за спечелилите е стипендия за образование във водещия бизнес университет в България в направление „ Икономика ", съгласно Рейтинговата система на висшите учебни заведения в България.

Кандидат-студентите, които желаят да завоюват стипендия за образование в бакалавърските  специалности във ВУЗФ, би трябвало да изпратят свое видео с дълготрайност до 2 минути на е-mail  с хаштаг #IskamVUZF. Във видеото те могат да изберат да отговорят на един от следните въпроси: „ Защо желая да изучавам във ВУЗФ? “ или „ Защо предпочитам да продължа образованието си в България? “.

Към актуалните студенти на бизнес университета и претендентите за образование в магистърските специалности на ВУЗФ предизвикването е по-различно. Желаещите да се включат в състезанието и да се състезават за стипендия за образование във ВУЗФ, би трябвало да приготвят видео до 2 минути с хаштаг #WHYVUZF. Във видеото е належащо да изразят своето мнение по една от тематиките: „ Защо ВУЗФ ме въодушевява? “ или „ Защо предпочитам да продължа образованието си във ВУЗФ? “.

Лятното видео предизвикателство на Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси започва на 25 юли 2022 г. и ще се организира във . Срокът за изпращане на видеоклиповете е до 21 август. На 22 август бизнес университетът ще ги направи обществени, като ги разгласява в своята фейсбук страница, където всеки ще има опция да гласоподава за най-креативните и истински видеа. За победител във всеки от състезанията ще бъде определен този, чието видео е събрало най-вече лайкове.

Победителите в двата състезанието ще бъдат оповестени на 1 септември в обществените мрежи и на уеб страницата на ВУЗФ. Те ще завоюват стипендия в размер на 20% от годишната такса за образование. Победителите ще бъдат поканени на церемонията по откриването на образователната година на 3 октомври 2022 година, на която ще получат и специфични грамоти от ректора на ВУЗФ.

Всички детайлности и регламентите на състезанията може да откриете на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР