Висшето училище по застраховане и финанси ще открие новата учебна

...
Висшето училище по застраховане и финанси ще открие новата учебна
Коментари Харесай

ВУЗФ разкрива три нови магистърски програми на бъдещето

Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси ще открие новата образователна 2019/2020 година с три нови магистърски стратегии, насочени към създаване на експерти за специалностите на бъдещето – посока, която ВУЗФ следва от години. От есента започват магистратурите “Фасилити мениджмънт и ръководство на недвижимата благосъстоятелност “, „ Е-търговия и екосистема на логистичните и доставни процеси “ и „ Бизнес и мениджмънт промяна в четвъртата индустриална гражданска война “. Паралелно с проучване на съответните сфери, всяка от трите магистратури ще се концентрира и върху създаване на специфични „ меки “ умения, които редица международни организации са определили като сериозно значими за триумфа и реализацията ни в идващите 10 години.

Академичната подготовка в програмата „ Фасилити мениджмънт и ръководство на недвижимата благосъстоятелност “ се базира на най-модерните модерни модели и теории и включва солидно практическо образование в действителна среда. В магистратурата ще се акцентира върху проучването на процесите по ръководство на парцели и имотни портфейли, уреди, хора и процеси, които са в основата на работата на фасилити и пропърти мениджъра. Студентите ще имат опция да се учат и да натрупат скъп опит от преподаватели, които са изявени експерти от сектора, както и да посещават разнообразни здания в границите на образованието.

„ Е-търговия и екосистема на логистичните и доставни процеси “ е първата по рода си магистърска стратегия в България и една от първите в района. Тя ще приготвя фрагменти за перспективната област на електронната търговия – един извънредно динамичен цифров сегмент, който занапред ще генерира работни места и нови благоприятни условия за бизнес. В нея ще се учат както фундаментите на електронната търговия – бизнес моделите, каналите за продажба и наложителните детайли при продажби онлaйн, по този начин и стъпките при основаването и ръководството на онлайн магазин.

Третата нова магистратура - „ Бизнес и мениджмънт промяна в четвъртата индустриална гражданска война “, включва богата палитра от дисциплини, които да изградят у студентите скъпи умения при ръководството на човешки запаси, на конфликтни обстановки, водене на договаряния, стратегическо развиване, бизнес обмисляне и доста други. В образованието са заложени симулации и игрови способи, при които учащите ще бъдат поставяни пред разрешаването действителни бизнес проблеми. Това е и един от най-иновативните и ефикасни преподавателски способи в международен мащаб.

Приемът за стратегиите към този момент е открит и ще продължи до 15 октомври. Междувременно ВУЗФ е и в дейна кандидатстудентска акция. Повече за бакалавърските и магистърските стратегии на университета може да откриете на актуализирания уеб страница www.vuzf.bg, както и в обществените мрежи на университета (Facebook и Instagram).

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР