Висшата лига предупреди клубовете да бъдат нащрек, след като шегаджия

...
Висшата лига предупреди клубовете да бъдат нащрек, след като шегаджия
Коментари Харесай

Майтапчия в YouTube, който се качи на сцената на наградите BAFTA, се промъква в автобуса на отбора на Манчестър Юнайтед

Висшата лига предизвести клубовете да бъдат нащрек, откакто шегобиец Лизуани избяга от защитата, с цел да влезе в рейса на тима на Манчестър Юнайтед.

Lizwani, която има повече от 10 000 клиенти в YouTube, попадна в заглавията през февруари, откакто се появи на сцената на BAFTA в Лондон. Той беше сниман да стои зад звездата на „ Опенхаймер “ Килиан Мърфи, до момента в който Ема Томас, продуцент на филмовия блокбастър, приема премия с Мърфи под огромно внимание.

Това надалеч не беше първият път, когато YouTuber прави сходна каскада, с други образци на церемонията по връчването на Златната топка и премиите Brit за 2022 година Въпреки това, съгласно The ​​Mail, последното му бягство е провокирало репресии от страна на лигата.

Съобщено е, че той е бил облечен в спортен екип на Юнайтед и носеше чанта за пране, до момента в който умерено се качваше на рейса след провалянето от Кристъл в понеделник замък. Лизуани бързо беше арестуван от чиновниците по сигурността на Юнайтед, само че бяха изразени опасе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР