57-годишният Венсан Касел и 30-години по-младата му половинка Нара Баптиста

...
57-годишният Венсан Касел и 30-години по-младата му половинка Нара Баптиста
Коментари Харесай

Венсан Касел вече не крие жената, която измести Тина Кунаки

57-годишният Венсан Касел и 30-години по-младата му половинка Нара Баптиста съумяха да спечелят вниманието на всички по време на филмовия фестивал в Кан. 
 Нара Баптиста - новата по-млада половинка на Венсан Касел, която е по-секси и от Тина Кунаки
Новата по-млада половинка на Венсан Касел - по-секси и от Тина Кунаки

Връзката на френския артист с Нара Баптиста се задълбочава

27-годишната Нара Баптиста, която (колко изненадващо) е модел, беше облечена в черна рокля с пайети докато артистът заложи на типичен костюм. Двойката участва на кино лентата Parthenope на Паоло Сорентино и не пропусна да пофлиртува с камерите, демонстрирайки страхотна непосредственост. 

За пръв път за връзката им се заговори в края на септември 2023 година, след поредица от сторита, разменени сред двамата в Instagram и някои фотоси, и видеоклипове, на които ги видяхме заедно в Рио де Жанейро.

Двамата постоянно бяха засичани на разнообразни места да се любуват на взаимната си компания, само че за първи път ги виждаме на такова огромно събитие. По всичко проличава, че връзката им се задълбочава, тъй като наподобяват по-влюбени от всеки път. 
 Снимка 666652

Що се отнася до Нара Баптиста, тя е на 27 години, работи като модел и взе участие в изданието на Мис Вселена Австралия през 2020 г. Красавицата има бразилски и австралийски генезис, което ясно се вижда от физическите й характерности, като тъмните й дълбоки очи или дългата й гарванова коса. 
 Снимка 666650

Естествено, няма по какъв начин да не видим физическата аналогия сред Нара Баптиста и Тина Кунаки - някогашната брачна половинка на Касел и връстничка на новата жена в живота на артиста. Венсан и Тина се ожениха през август 2018 година, само че връзката им завърши ненадейно след " миг на дълбока рецесия ", както Daily Mail заяви през април. Двамата имат щерка на име Амазони. Причините за раздялата им продължават да са неизвестни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР