Високотехнологичното решение във връзка с пандемията от COVID-19 се предлага

...
Високотехнологичното решение във връзка с пандемията от COVID-19 се предлага
Коментари Харесай

A1 с термокамери за екстра сигурност на бизнес клиентите

Високотехнологичното решение по отношение на пандемията от COVID-19 се предлага дружно с услугата А1 Video Security

В подтекста на продължаващата пандемия от COVID-19, A1 дава пакети с инсталиране и поддръжка на термокамери към услугата A1 Video Security. Предложението на телекома включва IP камери от последно потомство, които записват лицата и мерят телесната температура.

Това е изключително значимо за компании, където доста хора работят в общи пространства, както и за такива, които посрещат огромен поток от гости. Един от най-разпространените признаци на инфекцията с респираторен вирус е елементарно различим - нарасналата телесна температура на болния. Именно този признак може да бъде засечен благодарение на термокамерите, които се оферират като част от услугата A1 Video Security.

Предложението на А1 включва някои от най-прецизните измерващи устройства на пазара в България. С тяхна помощ може да се мери телесната температура с акуратност до 0,3 градуса с помощта на високотехнологичната “Black body “ система, която автоматизирано калибрира камерите и те не се въздействат от промени в температурата на околната среда. Камерата работи с сложни логаритми и изкуствен интелект, които ѝ оказват помощ да мери температурата, даже когато индивидът пред нея носи маска и шапка.

Камерата може също по този начин да мери няколко лица по едно и също време, като в действително време демонстрира температурата на всяко едно от тях. Ако бъдат засечени високи стойности у някое от лицата, автоматизирано се задейства звукова и светлинна сигнализация, която предизвестява екипа на входа.

В допълнение към камерите предлагането на А1 планува и опция за предпазване на данните на облачна платформа, където записите остават налични в продължение на до 30 дни. В пакетната оферта към A1 Video Security се включват още и окабеляване на цялото съоръжение, монтаж на техниката, както и настройване на системата. Всичко това се прави от екип експерти на А1, без спиране на нормалната работа на съответния обект.

Важно преимущество на услугата A1 Video Security с термална камера е, че А1 обезпечава самодейна поддръжка на всички съставни елементи на системата за периода на контракта. Цялото съоръжение идва с 3-годишна гаранция. Инвестицията в сходна система се изплаща в сигурност и успокоение както за чиновниците, по този начин и за посетителите на съответния обект.

Случаите на клъстерно разпространяване на COVID-19 в фабрики в страната демонстрират недвусмислено финансовите опасности за бизнеса от ковид. Затварянето на цялото произвеждане или даже единствено на части от него може да бъде избегнато с своевременен надзор на входовете и идентифициране на хората със признаци на респираторна зараза.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР