Високотехнологичната услуга Smart POS by Postbank превръща смартфона в ПОС

...
Високотехнологичната услуга Smart POS by Postbank превръща смартфона в ПОС
Коментари Харесай

Smart POS by Postbank превръща смартфона в ПОС терминал

Високотехнологичната услуга Smart POS by Postbank трансформира смарт телефона в ПОС терминал Пощенска банка е първата банка в България, която ще предложи иновация за безконтактни заплащания непосредствено през мобилен телефон
 

Пощенска банка е първа измежду банките в България, която ще предложи мобилно приложение за безконтактни заплащания, което ще трансформира смарт телефона в ПОС терминал. Дигиталната иновация от ново потомство Smart POS by Postbank ще бъде налична в Гугъл Play след седмица. Това е приложение, с което всеки търговец ще има опция да предложи безконтактни разплащания с карти Visa и Mastercard на своите клиенти непосредствено през мобилния си телефон, без нужда от поддържане на обичайния ПОС терминал. Модерното софтуерно решение трансформира смарт телефона в ПОС устройство бързо, елементарно и комфортно. Иновативната услуга Smart POS by Postbank, която финансовата институция ще добави към богатото си портфолио от цифрови артикули, е с фокус върху развиването на предприемаческата екосистема и с нея банката дава отговор на променените потребности на потребителите.

„ Радваме се, че сме първата банка в България, която ще предложи елементарно и комфортно решение за безконтактни разплащания на всеки търговец. Иновативната услуга, която способства за основната за ефикасното развиване на доста от промишленостите подвижност, е атрактивна както за най-малките и нишови бизнеси, по този начин и за огромните корпоративни клиенти. SmartPOS by Postbank идва, с цел да надгради одобрения ПОС бизнес модел и да направи безконтактните заплащания доста по-достижими и комфортни за търговците. Това, от своя страна, ще разшири достъпа до безконтактни заплащания за крайните клиенти, което с изключение на комфортно е и изключително значимо в изискванията на пандемия. Като използваме опциите на модерните технологии в банкирането, още веднъж отговаряме на потребностите на нашите клиенти за експедитивност, улеснение и досегаемост на услугите, които предоставяме “, разясняват от Пощенска банка.

От приложението SmartPOS by Postbankще може да се възползва всеки търговец, утвърден от банката, сключил Договор за обслужване на разплащания с карти посредством ПОС с Пощенска банка, с открита фирмена сметка в банката и сполучливо минал процеса по регистрация и апаратура на приложението. Процесът е извънредно елементарен и бърз: откакто търговецът изтегли от GooglePlay приложението на мобилното си устройство и регистрацията му от страна на банката бъде приключена сполучливо, той ще получи потребителско име и ключова дума, с които може да достъпи акаунта си и да стартира неотложно да употребява смарт телефона си като ПОС терминал. Устройството, на което ще конфигурира приложението, следва да има Android операционна система, да поддържа NFC връзка и да е обезпечена интернет съгласуваност.

Високотехнологичната услуга Smart POS by Postbankе първата иновация на Пощенка банкаот този вид, с която институцията още веднъж адресира световната наклонност потребителите все по-често да избират цифрови форми за разплащане пред обичайните способи. Софтуерният ПОС на Пощенска банка прибавя стойност както към бизнеса на ползващите го търговци, по този начин и към услугата, която получават крайните клиенти. Това е елементарно и дейно решение за заплащания както за микро и дребни търговци, по този начин и за огромни компании, които ръководят бизнеса си „ в придвижване “ като таксиметрови и куриерски компании, компании за доставка и бързо хранене, транспортни компании, козметични салони, търговци с огромен брой мобилни ПОС устройства и други. Smart POS by Postbank ще разреши на доста дребни бизнеси, които сега не покриват изискванията за инсталиране на ПОС терминал, да одобряват безконтактни заплащания в своите магазини или в придвижване от всяко едно място. А за промишленостите, които употребяват мобилни ПОС устройства, прекосяването към софтуерен ПОС е доста по-изгодно и елементарно за поддръжка решение.

Smart POS by Postbank има чудесно създаден и подсъзнателен изчерпателен модул, който оптимално улеснява активността и дава опция на всеки търговец да разполага неотложно с цялостна информация и статус за всяка от осъществените преводи, данни за техния брой и размер,а също и за осъществения оборот през приложението на дневна, месечна и седмична база. По този метод софтуерният ПОС обезпечава по-успешно ръководство на бизнеса и продажбите и по-лесно обмисляне, чрез наличната отчетност.

В същото време Smart POS by Postbank дава още една опция за бързи, сигурни и комфортни безконтактни заплащания на крайните клиенти, като надгражда наличната инфраструктура за безконтактни картови разплащания на последващо равнище. Потребителите могат сами да изберат съгласно самостоятелните си желания дали да се възползват от цифрова ПОС квитанция за осъщественото от тях заплащане, като изберат да я получат с имейл, SMSили Viber, или да я вземат на хартия.

Софтуерният ПОС терминал на Пощенска банка, който ще бъде наличен за инсталиране от Гугъл Play след седмица, е най-новата иновация на финансовата институция. Като следва стратегическата рамка за развиване на екосистемата от цифрови канали за банкиране, Пощенска банка продължава да предлага на своите клиенти високотехнологични решения, измежду които са мобилният портфейл ONE Wallet и новаторските цифрови зони за експресно банкиране.

Повече информация за Smart POS by Postbank и за цялостната палитра от новаторски артикули и услугина финансовата институция можете да получите на, както и в необятната клонова мрежа на Пощенска банка в цялата страна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР