Висок процент от хората по цял свят са на мнение,

...
Висок процент от хората по цял свят са на мнение,
Коментари Харесай

Защо е по-здравословно да чистим по-рядко

Висок % от хората по целия свят са на мнение, че колкото по-често почистват дома си, в толкоз по-здравословно среда живеят.
През последните няколко години обаче са били направени куп изследвания, които потвърждават, че не всяка седмица е належащо да почистваме някои съответни неща, както и да гладим други.
Какви са те и за какво не трябва да вършим това, занапред следва да разберете.
Ето ги и тях:
• Не гладете чаршафи и калъфки
Освен, че е свръх досадно, това занятие е изцяло излишно. Знаете ли, че когато гладите спалното долни дрехи на високи градуси, вие действително допринасяте за смяната на структурата на материята. В следствие тя не може да всмуква влагата и не диша добре. Спрете да го вършиме и вместо това да прекарате няколко часа в гладене, може да се разноските, да гледате филм или да прочетете книга.
• Никога не перете кърпи с омекотител
 Колко постоянно би трябвало да чистите телефона и кейса си? Колко постоянно би трябвало да чистите телефона и кейса си?
Чистенето на телефона е също толкоз значимо, колкото и почистването на други повърхности. Според разнообразни изследвания всеки човек ревизира...
Много от себеуважаващите се домакини избират да изгладят кърпите след пране. Това още веднъж се оказва изцяло ненужно. Убиването на бактерии е обезпечено, в случай че ги перете на високи градуси. Не ползвайте обаче омекотители, защото кърпите, изпрани с тях, са склонни по-лошо да всмукват водата.

• Излишно е да гладите бебешки облекла
Това е въпрос, довел до голям брой диспути. Ясно е, че гладенето на бебешките дрешки е за да се убият бактериите. Ако обаче употребявате сушилня, то няма никакъв смисъл да го вършиме. В случай, че твърдо държите на гладенето на облеклата на вашето дете, не го правете дълго време. Няколко месеца са изцяло задоволителни. Все отново в един миг децата би трябвало да изградят имунитет.
• Не чистете подробно
 Да възвърнем блясъка на стъклените съдове и порцелана Да възвърнем блясъка на стъклените съдове и порцелана
Стъклените и порцеланови принадлежности за хранене са идеалната конюнктура за сервираните ястия. Независимо дали сме ги наследили от нашите ба...
На пазара се оферират какви ли не почистващи средства. Някои от тях са прекомерно нападателни и съумяват да убият всички бактерии. За да има обаче построен имунитет, човек се нуждае от част от тях. Когато почиствате дома си, не се вманиачавайте във всяко едно сантиметърче от него. Прекалената непорочност може да отключи куп алергии.

• Не мийте пода на колене
И сами знаете, че в случай че миете пода с парцал и колене, забити в твърдата повърхнина, може да увредите ставите си. Почиствайте с моп с дълга ръкохватка, тъй че да предпазите тялото си.
Бъдете виновни към чистотата в дома си, само че никога не се вманиачавайте. Понякога прекомерното дезинфекциране може да се окаже не толкоз здравословно за човек!

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР