Висок комфорт с динамични характеристики на шофиране - това е

...
Висок комфорт с динамични характеристики на шофиране - това е
Коментари Харесай

Тест пилотите на KIA - новото EV9 има добро шаси

Висок комфорт с динамични характерности на шофиране - това е условието на Kia към модела EV9. Специалният дизайн на шасито, задвижването на всички колела и гумите с ниско равнище на звук би трябвало да спазят това заричане. Фабричните тестови водачи подложиха на тестване огромния електрически SUV по време на проби за шофиране и ръководство в Папенбург, Долна Саксония.

Поведението при шофиране беше изследвано до краен лимит на разнообразни повърхности като сухи и мокри пътеки за ръководство, взискателни неравни пътища и офроуд терени. Експертите уточниха съставените елементи, с цел да обезпечат допустимо най-хубавото шофиране.

„ Разработването на SUV води със себе си доста провокации, изключително когато работите със относително млади технологии като електрическо задвижване “, споделя Даниел Юнкер, водещ инженер по возия и ръководство в Техническия център на Hyundai Motor Europe - „ За да се развие оптимално държанието при шофиране и ръководството във всяко отношение, транспортните средства би трябвало да бъдат тествани при необятен диапазон от условия. За да можем да предложим на нашите клиенти допустимо най-хубавото шофиране, ние използваме разнообразни тестови уеб сайтове в цяла Европа. “

Изпитателната площадка в Папенбург има високоскоростен овал с наклонени завои. Динамичните промени в лентата бяха осъществени тук с EV9, с цел да се обезпечи безвредно ръководство даже на лимита. На мокро трасе за ръководство, сходно на спортна писта със специфична настилка с ниско сцепление, която непрекъснато се напоява, гумите и окачването бяха тествани за сцепление и сигурност при реалистични дъждовни метеорологични условия.

В края на тестванията бяха оценени комфортът и сигурността на път с разнообразни неравности като дупки, капаци на шахти и диагонални неравности. Това сподели дали е изработен идеалният избор за пружини и стабилизатори в композиция с подобаващата конфигурация на амортисьорите. Резултатът от тестванията - EV9 предлага безкомпромисна цялостна продуктивност с уравновесено и безпрепятствено ръководство.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР