Виртуозът и главно действащо лице в шоуто Ергенът тази година,

...
Виртуозът и главно действащо лице в шоуто Ергенът тази година,
Коментари Харесай

Евгени от Ергенът призна: Да се влюбя във Валерия беше голяма беля

Виртуозът и основно настоящо лице в шоуто " Ергенът " тази година, Евгени Генчев и неговата годеница и победителка Валерия към момента са дружно и след финала на предаването, който е сниман месеци по-рано, само че беше излъчен в четвъртък вечерта по Би Ти Ви.

Избраницата ще участва и на концерта му на 3 юни в родния му град Пловдив, когато той ще показа соловия си музикален театър „ Моята музика. Моят свят. Самият аз ”. Евгени Генчев съобщи на избраницата си Валерия, че държи на кариерата си, написа " Минаха години ".

Отдадеността на Евгени на музиката го възпира да е основал семейство до момента и да има деца. На финала на предаването той насочи обезпокоителен въпрос към фаворитката на сърцето си по въпроса за целите - кариера или персонален живот: „ Ами в случай че аз на следващия ден имам концерт в Бразилия? ”...
                             

Отправи и втора стреличка, този път по адрес заниманията на обичаната си: „ Ако мен ме няма, а детето има потребност от доктор, кучето също - кое по-напред и по какъв начин? ”. Ергенът има поради освен домашния любим на госпожицата, само че и заниманието ѝ - тя е създателка на подслон за кучета в родния ѝ Плевен. Зрителите останаха с усещането, че и двамата не са подготвени за родители, а прекалено много държат на кариерата си.

Но в заключителното предаване майката на Генчев образно сподели за какво синът ѝ още е ерген. На Светла не ѝ стана прелестно, откакто чу, че 24-годишната дама е веганка и има подслон за кучета. 

„ Какво би споделила за нашето общо общуване? ”, „ А една дребна Светла? ” (намек да кръсти бъдеща внучка на нея - б.р.), „ А по какъв начин виждаш почивката с мен? ”, „ Другият ми наследник се преценява с нас и най-малко един път дневно се обажда на мен и татко си поотделно ”, „ Как би приела, че ще си на втори проект за Евгени, а преди всичко ще съм аз? ", нахвърли въпрос след въпрос Светла. Почти никоя жена не би изтърпяла такова свекървище, което се държи с 34-годишния си наследник, като че ли е кърмаче, разясняват фенове.
                             

„ Майка ми не е одобрила нито едно момиче, с което съм бил ", призна и Евгени. Чудесният пианист очевидно избира дамите съгласно майчиния аршин, одумват го телевизионни сеирджии. Може би по тази причина той съпостави с „ огромна пакост ” влюбването си във Валерия. Тя е работила като модел главно в Япония, където отпътува на 18-годишна възраст. Била е на кориците на едни от най-известните азиатски фешън списания. Това, което я е сграбчило в Евгени на първа среща, са неговите очи.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР