Виорел Катарама стои под карантина, за да не бъде арестуватРумънски

...
Виорел Катарама стои под карантина, за да не бъде арестуватРумънски
Коментари Харесай

Защо милионер се самозарази с К-19 и остана без жена

Виорел Катарама стои под карантина, с цел да не бъде арестуват
Румънски милионер съзнателно се опита да се болести с ковид, с цел да потвърди безполезността на ограниченията, въведени в страната му. В резултат на това си навлече освен гнева на прокуратурата, само че и на жена си, която е доктор. Какво предизвика вицепрезидентът на румънския Червен кръст Виорел Катарама, милионер и предприемач, да рискува здравето и брака си? Историята описа Нова тв.

Всичко стартира с една прегръдка. Действието се развива на към час път от румънската столица Букурещ, в едно от огнищата на ковид в северната ни съседка - градчето Бърбулещи. Въпреки че регионът е под карантина, поради служебното си състояние Виорел Катарама съумява безпроблемно да мине през КПП-то и съзнателно съкратява дистанцията с мъж, инфектиран с COVID-19. Преди това е изпратил молба до три лечебни заведения в Букурещ, в която излага желанието си да се болести непринудено. Получава отвод с претекста, че лечебните заведения би трябвало да лекуват пациенти, не да ги разболяват.

„ Протестирам против законите, които румънските управляващи одобриха. Те институционализираха изолацията и карантината. Анулираха главните права и свободи на хората. И най-много сринаха и провалиха стопанската система на Румъния ”, изясни той. " Цялата политическа класа одобри тези неверни ограничения с пагубни последствия за страната. Вирусът съществува. Той е по-опасен от останалите, само че не толкоз, че да блокира една страна. Днес прочетох публикация в „ Билд “ – най-големият европейски ежедневник. И там се споделя, че заплахите, породени от Covid-19, никога не оправдават даже и в Германия, нарушаването на главните права и свободи на хората ”, добавя Катарама.

Милионерът през днешния ден стои вкъщи си и чака да мине 14-дневната карантина. Всъщност той не знае дали е инфектиран, чувствал се добре. " Ако си направя тест и съм инфектиран, румънските управляващи може принудително да ме арестуват и да ме вкарат в болница ", разяснява той. Катарама отхвърли информациите, че поради несериозната му постъпка, жена му го е напуснала. Каза, че тя е доктор и дружно с дребната му щерка живее другаде, с цел да резервира здравето й.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР