Винаги успешен вот на недоверие и то за първи път

...
Винаги успешен вот на недоверие и то за първи път
Коментари Харесай

Ще ходи ли Борисов на екзотичен остров? Говори Радомир Чолаков

Винаги сполучлив избор на съмнение и то за първи път в новата история, е триумф за опозицията. Истината е, че нашите гласоподаватели от първия ден на това държавно управление, изключително след ареста на господин Бойко Борисов, непрестанно ни бомбардираха с въпроса по кое време ще внесем избор на съмнение. Това разяснява в " Денят стартира " с Георги Любенов депутатът от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков.

Избирателите на ГЕРБ, а и освен те, бяха възмутени от дейностите на това държавно управление и те в действителност стенеха и споделяха - тези по кое време ще си вървят, добави народен представител. Според него обаче, не вотът, държавното управление единствено се е свалило от власт. Арогантността и убеждението за хайлайф, както и начинът на държание към опозицията и съдружните сътрудници, са довели до рухването на държавното управление.

Ще се опита ли ГЕРБ да избегне предварителни избори?

Не мисля, че ГЕРБ има опция да направи нещо сега. Нашата ПГ сподели, че в случай че получим втория мандат, ние ще го върнем незабавно. Не желае избори този, който се опасява.

Аз персонално желая избори. Колко месеца ние сме обект на офанзиви и обиди - айде да си премерим силите! Знаете ли кой се опасява от избори? Този, който се опасява от служебно държавно управление, тъй като може би този път служебното държавно управление ще откри нещо за постоянното на Кирил Петков, което не е за проявление. Тези хора се сблъскаха челно със личната си морална рекламация.

Едно ново държавно управление постоянно отваря старите сметки и ги ревизира и това е в реда на нещата. Бившото към този момент държавно управление на Кирил Петков има доста съществено съображение да се тормози, че като бъдат отворени старите сметки, като се видят газовите медиатори, покупко-продажбите в енергетиката... не знам дали техните поддръжници ще бъдат доста задоволени от това, което ще научат, счита Чолаков.

Борисов е лидер - приемете го най-сетне, безапелационен е депутатът. Той даде образец с позицията на водача на ГЕРБ за френското предложение за Северна Македония.

Разбирателство сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната " не може да има, безапелационен е Чолаков.

За изказванието на Кирил Петков, че водачът на ГЕРБ би трябвало да се отдръпна и да отиде на някой топъл остров, депутатът съобщи, че за тях в България има единствено един остров и това е Белене.

Арестът на Борисов няма да бъде пропуснат, разберете, акцентира Чолаков. Тези хора в действителност имат рисково за демокрацията мислене, добави той.

Този парламент има още 2-3 седмици, айде 4, тъй че някакси може да изкара с този състав. Избори на ръководител на Народното събрание би бил някакво знаково деяние, счита Чолаков.

Той е безапелационен, че в случай че ГЕРБ е бил на власт, бензинът е нямало да коства 3,50 лева, нито цената на тока да е такава.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР