Винаги сме разглеждали политиката като симбиоза между знание и мъдрост

...
Винаги сме разглеждали политиката като симбиоза между знание и мъдрост
Коментари Харесай

Георг Георгиев : Формулата на управлението ще бъде определена от българите, които вече живеят в мулти криза


Винаги сме разглеждали политиката като симбиоза сред познание и мъдрост и малко безстрашие в актуалните времена на рецесия. Криза ни бе завещана от държавното управление на Кирил и Асен. Това заяви Георг Георгиев от в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ Нашата позиция е 100% диверсификация от „ Газпром “, поради това и предложихме на предходното държавно управление да подкрепим това с наши депутати, с цел да не се стига до газовата рецесия. Вместо това бяха предпочетени медиаторите, последваха и надценките за горивата “, напомни той.

„ Предполагам, че служебният кабинет сега полага усилия да се оправи с това, което им завеща предходното държавно управление. Може би обстановката нямаше да е такава, в случай че контрактуваните танкери не бяха имагинерни. Четворната коалиция бе един политически Франкенщайн. От едната страна имахме Българска социалистическа партия, които желаят газ от „ Газпром “, от друга – Демократична България (ДБ), които не желаят. Няма по какъв начин да подкрепим едни лицемерни хора, които до през вчерашния ден са били в ръководството. Колегите от Демократична България стачкуваха против себе си. Те бяха част от коалиция с Българска социалистическа партия и имат виновност за цените на газа. Няма логичност, в това което се случва “, изясни Георгиев.

Георг Георгиев отговори дали се чака финансов апокалипсис след изборите? „ Може да се случи в близко бъдеще. Как ви наподобява финансов министър да споделя, че има пари в хазната, а в идващия миг да тегли всяка седмица милиарден дълг? Как и по какъв метод имаме обезпечена доставка на газ?

Всички към този момент го усещаме по джоба си. Българска социалистическа партия и Нинова мъчно могат да приказват за стопанска система и бюджет, като знаем до къде са довеждали страната “, посочи той. По думите му с помощта на Българска социалистическа партия сме имали несъответстваща външна политика през последните месеци. „ Къде са евтините дърва, които Нинова даде обещание на хората? Българска социалистическа партия да разяснява бюджетна непоклатимост е доста обидно за хората, които имат памет “, сподели още той.

„ Формулите на бъдещото ръководство ще бъдат определени от българите и техния избор на фона на връхлетелите ги мулти рецесии. Ние доста ясно сме обрисували 7 целта, от които няма да отстъпим. Единственото, на което разчитаме е, че хората виждат какво се случва и на тази база ще отсъдят “, сподели Георг Георгиев.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР