Винаги можете да почувствате щастието. То е фино чувство, улавяме

...
Винаги можете да почувствате щастието. То е фино чувство, улавяме
Коментари Харесай

3 признака, по които можем да разпознаем щастливата жена

Винаги можете да почувствате щастието. То е тънко възприятие, улавяме го посредством специфични трептения. Човек може да не има най-атрактивния външен тип, може да не се облича по последна мода и да не кара супер кола и отново да бъде благополучен. Защото щастието е просто положение на духа.

Какво отличава щастливата жена от всички останали?

Щастливата жена е друга, тя наподобява неземна. Често те споделят на такива хора, че са странни, необикновени, „ галактически “, не като всички останали. Как се дефинира това? Много е просто – щастливата жена е облечена в напълно друг „ житейски костюм “!

Щастието е вътре във всеки от нас

Всяка щастлива жена твърдо ще удостовери това.

Това е първата разлика.

Щастливата жена няма да чака чудеса извън, няма да упреква проваленото си благополучие на своите съседи, брачен партньор, куче или работа. И в случай че вътре в нея бушуват урагани, в случай че нещо не й отива или някъде тя се усеща не на място, тогава никакви външни изгоди няма да й обезпечат тъкмо това възприятие на благополучие, за което всички мечтаем. Може даже да се усмихва, да е прелестна като външен тип и лъчение, да интелигентна и надарена, само че вътрешното възприятие за празнина няма да й разреши да бъде щастлива.

Защото една щастлива жена непосредствено излъчва сила, тя е толкоз ефирна и нежна, свободна  и лека, без значение дали сега е налегната от паники и неприятности или не.

Тя носи щастието си, изтъкано от вътрешната страна

Изключителна е и не принадлежи на никого.

Това е втората разлика.

Щастливата жена може елементарно да се раздели с това, което не носи ентусиазъм, усмивка или наслада. Тя схваща и осъзнава, че е пристигнала на тази Земя единствено един път. Да, тя също изпитва доста компликации, случват й се ужасни неща, заболявания и какви ли не нелепи обстановки. В това отношение тя не се разграничава от другите.

Една щастлива жена не се опасява да каже „ не “, не се опасява да изрази мнението си, не се опасява да наподобява като друго – тя схваща, че е жива и не би трябвало да бъде единствено усмихната и комфортна за близките нея 24/7. Тя се приема просто такава, каквато е.

Щастливата жена се отнася деликатно към себе си, цени се и се обича, грижи се за себе си, тъй че не губи време, с цел да се тревожи прекомерно дълго.

Тя се тормози, естествено. Но го прави умело – не се разделя с някого прекомерно дълго, трансформирайки се в жертва и самосъжалявайки се всеки ден. Тя умишлено оставя болката да я потопи, с цел да я изживее и преодолее.

Тя деликатно проучва каква поука може да се вземе от това прекарване, усмихва се, с признателност приема урока и продължава. Защото знае, че нещо забавно, ново и вълшебно я чака по-нататък. Тя не губи време, а работи.

Щастливата жена се грижи за себе си освен външно, само че и вътрешно

Това е третата разлика.

Тя знае по какъв начин да се оправи със себе си, да се управлява – да удържа своите страсти, усеща и стремежи. Тя знае по какъв начин да построява взаимоотношения с всевъзможни хора. С такава жена е доста комфортно и изумително да се поддържа връзка. Тя не крещи на сервитьори, не ругае продавачите, не пищи поради леке върху блузата си. Тя знае освен това за този свят, може да цени и духовните неща, а освен материалните

Щастливата жена не се огъва, не и не се приспособява към никого. Всичко в нея е забележително хармонично, построено и изтъкано по най-вълшебния метод.

Затова и другите, както и околната среда, се приспособяват към нейния темп, увеличавайки положението й на благополучие!

Тя не демонстрира надменност и обича живота от сърце, усеща всеки ден, всяка секунда, почита хората.

Тя няма да се преструва, че се показва за някой по-висш и по-величествен, тъй като схваща, че е значимо човек да бъде себе си.

Да се опитаме да живеем като нея

Когато се събудим на следващия ден заран, дано си представим по какъв начин живее и реагира тя на всичко, което й следва да срещне в новия ден.

Нека я „ забележим “ напълно ясно по какъв начин закусва, по какъв начин върви на работа и се усмихва на всяка цъфнала клонка, по какъв начин диша чист въздух, по какъв начин не се разстройва от дреболии, а лети като вълшебна птица, която се нуждае от своя полет, надсмивайки се компликациите и суетата.

Ако успеем да поживеем малко като нея, евентуално ще се превърнем в самата нея. В щастливата жена, която, усетила силата си, в никакъв случай не ще пожелае да се върне още веднъж обратно, към остарялото си „ Аз “!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР