Винаги ми е било интересно и вълнуващо да разглеждам фотоалбуми.

...
Винаги ми е било интересно и вълнуващо да разглеждам фотоалбуми.
Коментари Харесай

Големите момчета на Холивуд като деца

Винаги ми е било забавно и вълнуващо да преглеждам фотоалбуми. Но от тези старите и тежки с извехтели вътре фотоси на родственици или на непознати хора. Спомням си като дребна по какъв начин непрестанно се ровех и си представях какви са били тези персони, какво ги е карало да се усмихват или пък натъжават.

Днес, в ерата на смарт телефоните, селфитата, Facebook и Инстаграм, доста по-рядко можеш да попаднеш на такива албуми - примерно в някое антикварно магазинче или на посетители на някоя баба.

А задавали ли сте си въпроса по какъв начин е изглеждала обичаната ви холивудска знаменистост? Звездите също са били деца и също като нас са били снимани. В днешната ни изложба можете да разгледате извънредно любопитна сбирка от 10 фотоси на едни от най-харесваните артисти оттатък Океана.

От Силвестър Сталоун през Лео и Джони Деп до Киану Рийвс... Не знам какво смятате вие, само че като че ли единствено Райън Гослинг си е съвсем едно към едно. За някои от фотосите е невероятно да се досетите чий портрет са.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР