Винаги, когато Левски играе, е празник. Това заяви старши треньорът

...
Винаги, когато Левски играе, е празник. Това заяви старши треньорът
Коментари Харесай

Стоилов: Ако се класираме в Европа, ще бъде като мини шампионска титла за нас

Винаги, когато Левски играе, е празник. Това съобщи старши треньорът на „ сините “ Станимир пред последователите на столичния гранд при срещата във Варна. На нея участваха още изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков и ръководителят на Управителния съвет Даниел Боримиров.

„ Винаги, когато Левски играе, е празник. Поне по този начин би трябвало да го създадем, в случай че някой до момента не го е чувствал по този начин. Радостен съм, че имаме следващата среща, още повече във Варна, където има задоволително последователи. Винаги сме имали невероятна поддръжка тук. Всички дружно изживяхме много тежки години. Задачата, с която сме се заели, не е по никакъв начин лесна. Благодаря на всички последователи на Левски “, стартира той.

„ Основното нещо, което обещахме, е повече работа и почтеност. Нищо друго не мога да обещая. Когато сме задружни, можем да реализираме доста неща. Започнахме да се изкачваме деликатно по стъпалата, уповавам се да не вършим огромни крачки обратно, а да вървим леко настрана и отново нагоре. Друго значимо нещо е учредяването на сдружението „ Левски на левскарите “. Всеки от нас ще има опция да оказва помощ на клуба и с неговия глас да се взема решение кой да ръководи. Оттук нататък заставаме с лицата си пред всички вас. Ще създадем всичко допустимо вашата поддръжка и вашите средства да не отиват в неправилната посока. Между левскарите не би трябвало да има неразбирателство. Една от дилемите ми е да почистим всички лъжливи истории “, добави Стоилов.

„ Ще се опитаме да играем в стила, в който играем сега и да го развием до степен да носим наслада. Даже и да загубим, тимът би трябвало да се държи по левскарски гордо на терена. Ангажиментът, който би трябвало да се поеме, е Левски да се почисти от отговорностите си. Задълженията тежат и са препънкамък за селекцията. Това не е опрощение. Ще се оправяме, както можем. Трябва да се освободим и Левски да не дължи нищо на никого. Купата е вероятно, Суперкупата би трябвало да бъдат десерт. Ако се класираме в Европа, ще бъде като мини шампионска купа за нас “, сподели още Мъри на срещата преди гостуването на Черно море от 17:30 часа в морската ни столица.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР