Винаги, когато има такива арести по такъв бляскав начин, показва,

...
Винаги, когато има такива арести по такъв бляскав начин, показва,
Коментари Харесай

Адвокат Людмил Рангелов: Беше ясно, че Борисов ще бъде пуснат без обвинение

Винаги, когато има такива арести по подобен блестящ метод, демонстрира, че има нещо нагласено. Това сподели пред Нова телевизия юрист Людмил Рангелов. И двете страни имат избрани недостатъци. Слабостите на Министерство на вътрешните работи са коментирани неведнъж. Прокуратурата в конкрентия случай, демонстрира един стандарт, друг от други случаи.

Информацията професионално видяно, не е задоволителна за покачване на обвинявания. В Много други случаи същата прокуратура умерено повдига обвинявания, постановява арест за 72 часа и по-късно желае непрекъснат арест. Двойният стандарт проличава, сподели Рангелов.

При следствие за необходимост би трябвало да има по-бърза връзка с прокуратурата.

Не е изключен следващ арест, само че вероятността това да стане, е оскъдна. Не е належащо обвиняването и процеса да минават при задържане под стража.

Ако би трябвало да има следващ арест, нужно е обосновано обвиняване, че те се крият. Не следя остра форма на реваншизъм.

При такава информация, каквато предприемача Васил Божков подава, да не се откри метод той да бъде разпитан персонално, е немислимо, категоричен бе Рангелов.

Сега разбираме за какво в Европрокуратурата има 120 сигнала. Прокуратурата работи единствено за злоупотреби с европейски средства.

Припомняме, на 17 март към 21 часа служители на реда са претърсили дома на някогашния министър председател Бойко Борисов и са го арестували. Той дружно с някогашния финансов министър Владислав Горанов и пиара на трите държавни управления на ГЕРБ Севделина Арнаудова престояха 24 часа в ареста.

Според прокуратурата няма съображение за покачване на обвиняване. В отговор

По-късно имаше изказване и на премиера Кирил Петков и на вътрешния министър Бойко Рашков, които оспориха тезите на държавното обвиняване. От Министерство на вътрешните работи в отговор на прокуратурата заявиха, че са желали покачване на обвиняване и за тримата арестувани.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР