Виляреал. Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър бе щастлив след

...
Виляреал. Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър бе щастлив след
Коментари Харесай

Магуайър: Трябва да направим така, че това да е само началото

Виляреал. Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър бе благополучен след успеха с 2:0 над Виляреал и класирането на отбора му на 1/8-финал в Шампионската лига. Той обаче съобщи, че това би трябвало да е единствено първата крачка към излизане от рецесията, в която се намира отбора.

" Това бе голям триумф за нас. Послединте месеци не бяхме даже покрай нужното равнище. Нуждаехме се от този резултат поради себе си, само че и поради почитателите ни. Знаем какъв брой тежко им бе в последно време. Но би трябвало да създадем по този начин, че това да е единствено началото. Един против различен застанаха два тима, които желаеха успеха, никой не искаше да загуби. Смените ни помогнаха да натиснем в края. Представянето ни през второто поувреме бе доста мощно ", счита Магуайър.

" Смятам, че изпълнихме добре проекта за мача, изключително през второто полувреме, когато контролирахме добре събитията на терена. Вероятно заслужавахме да стигнем до успеха предвид на възможностите, които създадохме в края. Ние сме Манчестър Юнайтед и всички чакат да бъдем нападателни. През първото полувреме може би играхме леко уплашено. На полувремето си поговорихме за това и считам, че това оказа помощ да стигнем до първия гол ", добави бранителят.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР