Вили Пеева е Административен директор на Медицински център Афродита -

...
Вили Пеева е Административен директор на Медицински център Афродита -
Коментари Харесай

Стволовите ни клетки с награда на десетилетието

Вили Пеева е Административен шеф на Медицински център " Афродита " - профилирано здравно заведение в регенеративната медицина. Тя ръководи активността, както на МЦ " Афродита ", по този начин и на Future Health за България от самото им основаване. Под нейно управление компаниите са неведнъж награждавани от европейски и български институции. Скоро Future Health беше наградена за тъканна банка на десетилетието.
До 2030 година МЦ " Афродита " цели да включи София в листата на най-развитите градове в света в областта на регенеративната медицина Прилагат се и при лекуване на сериозно заболели от COVID-19
Докато научната общественост работи за създаването на ваксини и медикаменти против пандемията oт COVID-19, новите различни лечения могат да понижат смъртността. Неотдавнашното потребление на стволови кафези върху сериозно заболели с COVID-19 в Китай, докара до издаване на позволение за използване на стволови кафези от Администрацията по храните и лекарствата(FDA) и това сътвори неспокойствие измежду здравната общественост. За вероятното лекуване със стволови кафези и всички провокации посредством тяхното потребление, приказваме по въпроса с Вили Пеева, шеф на най-голямата тъканна банка в България - Future health. Тя е европейски водач, притежаващ две лаборатории в Англия и Швейцария, знак е на качество в областта на частното фамилно банкиране в цялостен цвят.

- Как може да опишете Future Health, г-жо Пеева?
- Ние сме интернационална биотехнологична компания, която е фокусирана в региона на регенеративната медицина. Ангажирали сме се да създаваме лечебни артикули, които считаме, че имат най-хубавия в класа си капацитет, т.е. лечения, които имат капацитет да бъдат по-безопасни и по-ефективни от сегашния стандарт на грижа или други артикули в развой на разработка и които могат да имат преимущества над общоприетите лечения.
Нашите стратегии за клинично развиване са фокусирани върху лекуване на имунен недостиг, диабет вид 1, ДЦП, левкемия, както и в доста други лекувания и лечения. Те съставляват съществени области на клинични изследвания, както и обилни търговски благоприятни условия.
Ние се ангажираме и фокусираме към научните достижения, сигурността на пациентите и създаването на по-безопасни и ефикасни лечения, които могат да отговорят на обилни медицинските потребности и да подобрят живота на пациентите. Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР