Виктория с поредно голямо международно признание. Певицата, която ще представи

...
Виктория с поредно голямо международно признание. Певицата, която ще представи
Коментари Харесай

Виктория с международно признание в Испания

Виктория с следващо огромно интернационално самопризнание. Певицата, която ще показа България на Евровизия 2021, се трансформира в една от най-коментираните персони в Испания през последната седмица, а редица от най-престижните и четени медии в страната писаха за нея.

Популярни испански малките екрани и онлайн издания като,,,,, ¡!,,, и разгласиха публикации за българската представителка на Евровизия 2021.

Причината е, че в последната седмица Виктория се трансформира в един от най-желаните посетители за присъединяване в известното документалното телевизионно предаване “Rocío, contar la verdad para seguir viva ”. Това се случи след хиляди известия на испански меломани, които желаят Виктория да извърши българската ария за Евровизия 2021 “ ” онлайн в най-гледаното телевизионно предаване в Испания сега.

Виктория не скри насладата си: “Всичко се случи доста непринудено. Много испанци започнаха да ми пишат за това предаване. Аз просто попитах защо става въпрос, тъй като не бях осведомена. Няколко минути по-късно от продукцията разясниха обявата ми в Twitter, а на сутринта се разсъниха с хиляди известия от испанци, които ми изпращаха изявления от най-големите им медии ”.

Евровизия 2021 ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22:00 часа.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР