Виктория представи следващата песен кандидат за Евровизия 2021. Това е

...
Виктория представи следващата песен кандидат за Евровизия 2021. Това е
Коментари Харесай

Виктория се впуска в непознатото с нова песен

Виктория показа идната ария претендент за Евровизия 2021. Това е " Dive into Unknown " - композицията, зад която стои екипът от създатели на музикалния шлагер и любимец за продобиване на състезанието през 2020 година " Tears Getting Sober ".  " Dive into Unknown " е от дебютния албум на Виктория " a little dramatic ", като всяка от песните в него ще има късмет да прозвучи на сцената на Евровизия през май. Това ли ще е българската ария за най-голямата музикална конкуренция в света? Предстои да разберем през март.



Автори на " Dive into Unknown " са самата Виктория Георгиева, българският продуцент Борислав Миланов от Симфоникс Интернешънъл, австрийският композитор и актьор Лукас Оскар, шведската поп звезда Skott и шведският топ композитор Пийтър Сейнт Джеймс. Песента е основана по време на Black Sea Eurovision Songwriting Camp 2020 в Приморско и Бургас - първият интернационален лагер за писане на песни за Евровизия в България.

" Песента се ракзава за смелостта да поемеш риск и да тръгнеш по път, който не знаеш накъде ще те води. Това значително се припокрива и с моя път. През годините се потапях в непознатото, учих се и постоянно гледах напред, тъй като знам какво желая да реализира. Написахме песента с Борислав и Лукас от Симфоникс по време на музикалния лагер за Евровизия в Приморско и Бургас, където морето беше на една ръка разстояние. Вдъхновихме се от неговата хубост, успокоение и от красивите морски звуци. Беше доста зареждащо и считам, че точно силата на красивото българско море ни оказа помощ да създадем тази ария ", споделя певицата.

Това е вторият взаимен план сред Виктория, Лукас и Борислав, които дружно написаха българската ария за Евровизия 2020 - " Tears Getting Sober ". Според букмейкърите, както и редица почитатели и анализатори на състезанието, точно тя беше огромния любимец за победа на анулираното 65-о издание на състезанието в Ротердам.

Веднага след последната премиера от албума на Виктория “a little dramatic ” ще започва и особено създадена . Там музикалните почитатели от целия свят ще получат опция да споделят мнението си за всяка една от песните, които могат да показват България на Евровизия 2021. Това са “Imaginary Friend ”, “Dive Into Unknown ”, “Phantom Pain ”, “The Funeral Song ”, “Growing Up Is Getting Old ” и “Ugly Cry ”, която беше оповестена през ноември. Всяко изпратено мнение ще доближи непосредствено до Виктория и ще помогне на нея и екипа ѝ да изберат най-хубавата ария, която да показа България на Евровизия 2021. Конкурсът ще се организира в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България мога да гледат шоуто директно по Българска национална телевизия 1 от 22 часа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР