Виктория Капитонова, която стана популярна покрай участието си в "Ергенът",

...
Виктория Капитонова, която стана популярна покрай участието си в "Ергенът",
Коментари Харесай

Капитонова се пече на родното море, оплаква се от гаджето

Виктория Капитонова, която стана известна около присъединяване си в "Ергенът ", още веднъж изненадва. Буквално преди дни мрежата бе залята от фотоси на Вики - от родното море, в компанията на много по-възрастен от нея мъж.

Кадрите бяха споделени в група на шоуто "Ергенът ". Авторката им написа, че фотосите са от едно от най-популярните заведения в Созопол.

За индивида до Виктория се твърди, че се споделя Дидо, по прякор Културиста. Въпреки че бе видяна с въпросния човек по време на отмора, Капитонова твърди, че е сама и няма гадже, написа „ България Днес “.

Сега пък се заприказва, че Капитонова, която доста искаше някой да ѝ подари "Ролекс ", май не е добре гледана, а за глезена и дума не може да става, от индивида до себе си.

Тя даже се оплаквала, че той бил доста свидлив.

Личи си, разясняват почитатели, в случай че не беше, щеше ли да я води на родното море, щеше да я заведе я в Гърция, я в Италия...

Самата Капитонова мълчи по тематиката за мъжа и тотално отхвърля да има другар. Може пък да желае да резервира персоналния си живот надалеч от хорските очи, споделят нейни почитатели. Всеки има това право, нали? Пък и защо ѝ е ролекс, като има обич?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР