Виктория Георгиева, която ще представи страната ни на Евровизия 2021,

...
Виктория Георгиева, която ще представи страната ни на Евровизия 2021,
Коментари Харесай

Виктория посреща звезди от Евровизия в Бургас и Приморско - slava.bg

Виктория Георгиева, която ще показа страната ни на Евровизия 2021, ще стане хазаин на първия музикален лагер за писане на песни за състезанието у нас. Това ще се случи от 16 до 26 август, а терен на събитието ще дадат Бургас и Приморско.

Black Sea Eurovision Songwriting Camp 2020 ще събере едни от най-доказаните музикални продуценти, композитори и текстописци от европейската музикална сцена, както и някои от най-успешните актьори на състезанието.

В рамките на събитието Виктория ще започва и своята подготовка за гранде състезанието следващата година.

„ Изключително сме радостни, че може да проведем сходно събитие в красивите Бургас и Приморско, макар тежките времена, в които живеем. Артистите, които основават музика, имат потребност да са дружно, тъй като това, което вършат те е на първо място да трансформират страстите в изкуство. Надяваме се, че на Евровизия 2021 ще можем да чуем и забележим повече песни основани в България “, споделя продуцентът на Георгиева и уредник на Black Sea Eurovision Songwriting Camp 2020 Геновева Христова.

Събитието ще бъде придружено и от два концерта, в които ще вземат присъединяване Виктория и нейните сътрудници актьори от Евровизия. На 22 август от 20:30 часа българските и интернационалните посетители на Бургас ще могат да се насладят на осъществяванията им онлайн изцяло гратис на откритата сцена „ Охлюва “. Ден по-рано Приморско също ще семейства концерт на Виктория и звездите от Евровизия, като началният му час е 21:00.

Източник: Монитор

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР