Виктория Бекъм предизвика слухове за развод миналия месец, когато феновете

...
Виктория Бекъм предизвика слухове за развод миналия месец, когато феновете
Коментари Харесай

Гръм в рая: Пред развод ли са Дейвид и Виктория Бекъм?

Виктория Бекъм провокира клюки за бракоразвод предишния месец, когато почитателите видяха, че тя е премахнала татуировката си с буквите на брачна половинка си Дейвид Бекъм от китката си, написа

Бившата спайска проговори по тематиката по време на изявлението си в шоуто „ Today “ в четвъртък.

VICTORIA BECKHAM quells divorce speculations as she explains why she removed DAVID BECKHAM tattoo
— DAILY POST (@TheKenyanPost)

„ Имах тези татуировки от доста време и те просто към този момент не бяха към този момент толкоз хубави “, сподели тя, отбелязвайки, че брачният партньор и синовете ѝ са покрити с „ красиви “ татуировки.

„ Моите бяха малко дебели и не бяха толкоз красиви. Те просто не изглеждаха добре. Нищо повече от това “, продължи тя.

„ Медиите започнаха да спекулират дали съм напуснала брачна половинка си? Не. Просто малко ми писна от татуировката. Толкова е просто. "
 Виктория Бекъм
Говорейки за фамилията си, 48-годишната фешън дизайнерка се обърна и към слуховете за разрива вследствие на брака на сина си Бруклин Бекъм с Никола Пелц по-рано тази година.

„ Беше красива женитба. Като майка, да видя сина си толкоз благополучен, значи толкоз доста “, сподели тя по-късно в изявление с Хода Котб и Савана Гътри.

След като бе запитана какво се надява да вземат новото семейство Пелц-Бекам като уроци от личния им брак, Виктория сподели: „ Става въпрос за близки до моето семейство и постоянно съм отворена да оказа помощ. Никога не можете в действителност да давате препоръки, децата би трябвало да го схванат сами, само че вие би трябвало да сте там. “

Бруклин и Никола участваха на неотдавнашното фешън ревю на Бекъм в Париж на фона на известията, че бащата Дейвид се е изправил против най-големия си наследник по отношение на враждата в фамилията. Дуото седеше на първия ред до Дейвид, както и до братята и сестрите на Бруклин, Ромео, 20, Круз, 17 и Харпър, 11, което накара дизайнерката да се разплаче, когато направи последния си реверанс на ревюто.

„ Планирах да изляза за страхотни фотоси в края на шоуто, само че преди малко видях брачна половинка си, видях децата си, видях родителите си и просто станах доста прочувствена “, сподели тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР