Виктор Стоянов явно не е от най-гнусливите мъже. В първия

...
Виктор Стоянов явно не е от най-гнусливите мъже. В първия
Коментари Харесай

Ергенът Виктор целувал всички „жаби“ в шоуто за жълти стотинки. Продуценти го принудили да…

Виктор Стоянов очевидно не е от най-гнусливите мъже. В първия сезон на „ Ергенът ” той нацелува доста от дамите – кои грозни, кои не чак толкоз. Както се очакваше, за това му е било платено, само че доста по-малко от това, което се тиражираше преди 2 години.
Наскоро Виктор разкри, че продуцентите Нико Тупарев и Радо Тушев не са му предложили никакви пари, с цел да се включи в приключението на живота си. Той обаче им сложил изискване, че желае да му бъдат изплатени трите заплати, които ще изгуби, до момента в който стои 3 месеца в „ Ергенът ”.
Вики работеше като шеф на фитнес зала в София, а чистото му месечно заплащане там беше 1800 лева Тоест от шоуто са му платили общо 5400 лева За малко над 5 бона Виктор стана шутът на България преди 2 години. Наложи се да се натиска с много грозновати дами, с цел да си заслужи трите заплати.
На всичкото от горната страна Стоянов бе заставен от продуцентите да избере за победителка и въобще да я добута до финала жена, която въобще не му се е нравила през цялото време, написа Флагман.
С Виктория Капитонова не си харесваха и доказателство е, че въобще не пробваха да бъдат дружно след предаването, а всичко се оказа цирк за популярност по малкия екран.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР