Виктор Стоянов- участникът в първия сезон на предаването Ергенът се

...
Виктор Стоянов- участникът в първия сезон на предаването Ергенът се
Коментари Харесай

Обрат за първия Ерген. Какво сполетя Виктор Стоянов

Виктор Стоянов- участникът в първия сезон на предаването Ергенът се появи в обществените мрежи с приятелката си Мария преди година.

Тогава цялата общност „ гръмна “, откакто стана ясно, че Виктор се е срещнал с Мария преди фотосите на паметното риалити.
-->
Виктор духна 33 свещички на тортата през април и бе засипан с любовта на Мария Тарашманова, блогър и странник

" Макар да не обичаш да празнуваш рождения си ден, през днешния ден аз съм тук, с цел да го направя специфичен. Но няма да е единствено този ден, ще са всички, в които се събуждам до теб. Знам, че сме сложни, че се учим и че ни се случва да повтаряме някои неточности. Но аз съм тук. До теб. За да ги изправим дружно. За да опознаем по-добрата версия на себе си. Обожавам дълбоката ти, детска душа, тази безкрайна галактика в главата ти и аромата на парадайс ".

Е, очевидно нищо не е останало от тогавашната изпепеляваща обич. Виктор бе самичък на купона на " Господари на ефира " през април и още тогава стана ясно, че сред двамата не всичко е цветя и рози. Към днешна дата двамата не се следват в обществените мрежи, а общите им фотоси са изтрити.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР