Виктор Стоянов, който доби популярност като първия най-желан тв ерген

...
Виктор Стоянов, който доби популярност като първия най-желан тв ерген
Коментари Харесай

Ергенът Виктор Стоянов нападнат от фенове в Китай

Виктор Стоянов, който доби известност като първия най-желан тв ерген в България, напълно неотдавна се оказа и измежду любимците в танцувалното шоу „ Денсинг старс “, се завърна от Китай със документ за нова федерация.

Там той се образова по какъв начин се организират и правят оценка надпревари с драконови лодки. Следващото Световно състезание в тази дисциплинираност у нас ще бъде през 2025 година

„ Всички се сертифицирахме сполучливо “, показа Виктор в „ Преди обед “ по bTV, а от думите му стана ясно още, че по време на образованието си в Китай се е наложило да смени хотела, тъй като е… прекомерно прочут. Още във фоайето на едната от постройките, да вземем за пример, го причакали огромна група от хора с микрофони и камери.

„ Няма да повярвате, както не повярвах и аз, само че и там имам почитатели “, показа Виктор.

Всъщност Ергенът от първи сезон на сантименталното риалити отива за пръв път в Китай, още когато е на 17 години. Престоят му там този път обаче е друг. Той получава внимание, на което в никакъв случай преди този момент не се е надявал!

Китайците дори убеждават Виктор, че би станал сполучлив инфлуенсър в тяхната страна, стига да се реши на това. А до хрумката да върви в Китай Виктор стига с помощта на концепцията да изкара документи за основаването на федерация за надпревари с драконови лодки, която към сегашния миг към този момент е реалност, написа novini.bg.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР