Принц Хари е бил подложен на три унижения през последните

...
Принц Хари е бил подложен на три унижения през последните
Коментари Харесай

Принц Хари претърпя три кралски унижения само за седмици

Принц Хари е бил подложен на три " унижения " през последните седмици, съгласно кралски коментатор.

По време на пътуването си до Обединеното кралство предишния месец Хари не можа да получи визита при крал Чарлз заради препълнения дневник на монарха.

Кралският специалист Емили Андрюс допусна, че Хари освен е бил отритнат от листата с посетители за Trooping the Colour, само че също по този начин е бил „ натрапен “ от обилните сватби на херцога на Уестминстър по-рано този месец.

Пишейки в списание Woman, тя съобщи: „ Това беше оскърбление след оскърбление за принц Хари.

„ Хари е нарушил толкоз доста връзки на доверие с толкоз доста хора, че е мъчно да го видя още веднъж да участва на социална женитба или Trooping the Color. “

Изключването на Хари пристигна макар обстоятелството, че херцогът Хю Гросвенър, 33, е кръстник на сина му Арчи.

Емили допуска, че неотдавнашните пренебрежения акцентират степента, в която принцът е остракизиран както от фамилията, по този начин и от приятелите. По-рано тази година Хари изрази предпочитание да се свърже още веднъж със фамилията си и да прекара повече време в Обединеното кралство.

При идването си предишния месец обаче той пусна изказване, в което уточни, че няма да се вижда с татко си заради „ цялостната стратегия “ и натоварения график на Чарлз.

Според Емили срещите с принца и принцесата на Уелс също не са обсъждани, защото те „ към момента разбираемо са прекомерно засегнати “, с цел да се ангажират с него.

В повтаряне на предходната година принц Хари и Меган Маркъл видимо отсъстваха от празненствата Trooping the Color.

Емили разяснява, че просто е било „ прекомерно неловко “ за Хари да се появи на сватбата на херцога на Уестминстър с Оливия Хенсън, 31, в катедралата на Честър този месец.

Тя допусна, че се е считало за прекомерно „ мъчно “ Хари да бъде там измежду „ мразовитата омраза “ с брат му Уилям и те не желаят нищо да „ засенчи “ специфичния ден.

Според Емили това възприятие на безпокойствие не се лимитира единствено до обществени събития – то визира и персоналните връзки на Хари. Приятелите и фамилията се тормозят да не бъдат включени в идна книга или продукция на Netflix.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР