Виктор Николаев и Мира Иванова се ядосаха на пресцентъра на

...
Виктор Николаев и Мира Иванова се ядосаха на пресцентъра на
Коментари Харесай

Роми блъскаха и ограбиха 11-г. момиче. Виктор и Мира побесняха: Има ли значение дали нападат нашите деца?!

Виктор Николаев и Мира Иванова се ядосаха на пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Повод за недоволството им е неналичието на информация от ведомството в почивните дни към Великден.
11-годишно момиче е било нападнато, до момента в който разхожда кучето си от група мъже, които са желали да лишават мобилният му телефон в столичния квартал „ Витоша ”.
Това твърди майката на детето – Мадлена Гергова. По думите на дамата ученичката е разхождала кучето си, когато нападателите, група роми, я заобикалят, стартират да я блъскат и желаят да вземат телефона ѝ. Случаят е от 6 април, само че досега реакция от полицията – няма.
„ Детето ми се прибра обезпокоеното и ми описа какво е станало. Сподели, че са я нападнали и е ударена в корема. Единият от нападателите е бил младеж. Веднага подадохме сигнал на 112. Оттам ни споделиха да пуснем тъжба в полицията, откъдето пък ни уведомиха, че от Детска педагогическа стая ще се свържат с нас. Това обаче към момента не се е случило ”, описа Мадлена Гергова.
След случая дамата писала пост във Фейсбук групата на квартала. Станало ясно, че това не е първото сходно нахлуване в региона.
„ Случаите зачестиха последната година. В публичния парк са се населили фургони с нападателни персони, които очевидно тормозят хората ”, показа различен гражданин на квартала.
Местните упорстват за повече полицейско наличие в квартала.
Няколко дни по-късно пострадалото момиче съумява да снима мъжете с телефона си. Когато от малкия екран обаче потърсили мнението на Пресцентъра на Министерство на вътрешните работи дали могат да излъчат въпросните фрагменти, от там нямало безапелационен отговор.
Именно това е и повода водещият да побеснее.
„ Казали са ами нямам в почивен ден кого да попитаме. Безобразен отговор и безобразно неявяване на управляващите на фона на това, че има позвъняване и до тях от 6 април. „, възмути се Николаев.
„ Има ли значение дали атакуват нашите деца “, добави и колежката му.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР