Виктор Калев продължава да печели овации и емоции не само

...
Виктор Калев продължава да печели овации и емоции не само
Коментари Харесай

Какво направи Виктор Калев в Мадрид

Виктор Калев продължава да печели аплодисменти и страсти освен у нас, само че и по света, с към този момент паметния си моноспектакъл „ Грамофонът “. Известният и обичан артист излезе на сцената в елитния спектакъл „ Гоя “ в Мадрид пред еуфорична аудитория от сънародници, пристигнали от всички краища на Испания. Адреналинът удари тавана, когато Виктор видя измежду феновете другари и съседи от родния му Златоград, които от дълго време живеят и работят в кралството. Чувствителната му душа не съумя да скрие сълзите си в мига, в който зърна своя съученичка от родопския край, която от години е гражданин на Палма де Майорка.

Калев още веднъж и все по този начин виртуозно сплоти своето неспокойствие с това на почитателите, връщайки се към личното си детство в Златоград и към други епизоди от персоналното си съществуване. Изпълненията му на някои от най-великите шлагери в българската поп музика в допълнение разтупкаха сърцата.
-->
„ Силна любов към Виктор, мощна сила, мощна носталгия – това беше наличието на вечерта. Така беше и неотдавна в препълнения Античен спектакъл в Пловдив – заваля дъжд, само че никой даже и не намерения да си тръгне. Всички пяха с Виктор. “, споделя топ продуцентът Кирил Кирилов, който е в прятелски и бизнес тандем с Калев. Билетите за 18 и 28 октомври в „ Сълза и смях “ също са продадени. Следващите гастроли из Европа са в Германия и Англия, а в Испания желаят още веднъж да гледат „ Грамофонът “ през  пролетта.

В отношението на публиката към Виктор Калев в действителност има нещо друго, означават анализаторите на развлекателната промишленост. При него няма хейт. Неслучайно Виктор Калев има най-сериозния принос за връщането на отсвирения „ тим Лили Иванова “ в „ Звездите в нас “, където е член на журито.  Както се знае, Калев постоянно е подготвен да падне на колене в почит към именитата Лили.     

           

   
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР