Вижте подробностиКандидат-купувачът на Левски Драган Шолак сподели своята версия за

...
Вижте подробностиКандидат-купувачът на Левски Драган Шолак сподели своята версия за
Коментари Харесай

Шолак обяви какво е провалило сделката с Левски


Вижте детайлности

Кандидат-купувачът на Левски Драган Шолак показа своята версия за пропадането на договорката за закупуването на клуба от неговата компания Sport Republic. Бизнесменът съобщи пред сътрудниците от „ Капитал “, че повода за пропадането на договарянията е в „ големия дълг и неприятната конструкция на дълга, част от който е под интернационалните наказания “.

 Ето какво сподели Драган Шолак:

- След придобиването на Саутхамптън в края на 2021 година създадох тактика за световна платформа от голям брой футболни клубове. Разгледахме доста благоприятни условия за придобиване на европейски футболни клубове, като част от тази тактика, измежду които и опцията за придобиването на ФК Левски.

България

- Според мен развиването на ФК Левски би трябвало да следва естествената тактика за развиване на всеки един европейски гранд. Тя би трябвало да бъде въз основата на основаване на мощна детско-юношеска школа, която да обезпечава бъдещите гении, да носи резистентност в модела на клуба и да служи като мощна връзка с локалната общественост и почитателите в цялата страна. Да има интернационална обмяна на гении в мрежа от клубове по модела на Sport Republic. Следващата стратегическа посока би била основаването на мощна мрежа от огромни спонсори, която да подсигури бъдещото развиване. Разбира се, най-важна е връзката с почитателите, те са същинската причина за съществуването на клубовете. Нова информационна тактика, нови подходи и по-голяма ангажираност на общността са някои от главните способи за гарантиране на бъдещето на всеки един клуб.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР