Вижте какво ви вещаят звездите от 24 до 30 юли.

...
Вижте какво ви вещаят звездите от 24 до 30 юли.
Коментари Харесай

Ето го най-точният седмичен хороскоп

Вижте какво ви вещаят звездите от 24 до 30 юли.

Астро-аспекти

На 27 юли Меркурий съвпад Венера
На 29 юли Меркурий минава в Дева

Луната през седмицата се движи през знаците – Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 24 (до 12:28ч), 25 (след 13:32ч), 27 (след 15:51ч); 28, 29, 30 (до 19:27ч) юли

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 24 (до 12:28ч), 25 (след 13:32ч), 26, 27, 28 (до 17:00ч) юли

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

25.07. 18:06 - 25.07. 19:56

28.07. 01:37 - 28.07. 03:25

30.07. 02:52 - 30.07. 06:45



Овен – Богатството и славата са евентуални за тези, които се стремят към тях. На професионалния фронт може да стартира игра за победа. Ще се откри някой от фамилията, който да облекчи неволите ви. Предвидени са преразходи по време на извършване на покупки, само че това няма да ви навреди финансово. С обичан човек може да планирате нещо хубаво. В любовен проект необвързаните ще се стремят да намерят верния човек, като се възползват от многото си съблазнителни преимущества. Ако съумеете да излезете от зоната си на комфорт, е допустима вълнуваща среща.

Благоприятни дни – 28, 29
Бъдете деликатни – 24, 25

Телец – Очаквайте нещата да се движат по проект на професионалния фронт. Въпреки че имате забележителни качества, единствено посредством неизменност ще съумеете да постигнете задачите си. Членовете на фамилията ще ви обезпечат поддръжката, от която се нуждаете. Ще съумеете да останете във форма и енергични. Ще би трябвало да положите още малко старания, с цел да подобрите представянето си. Очаква се занимателно пътешестване с другари. Любовният живот се раздвижва и проектите да прекарате време с обичания ще вървят без проблеми.

Благоприятни дни – 30
Бъдете деликатни – 26, 27

Близнаци – Ще се почувствате подмладени и освежени единствено с помощта на поддържането на интензивност. Бизнесмените евентуално ще получат положителни благоприятни условия. Пътуване, подхванато от вас за нещо съответно, ще бъде сполучливо. Вероятно ще забележите тези, на които преди не сте обръщали внимание. В работната среда може да ви се открият нови благоприятни условия, изключително в случай че имате смелостта да отстоявате упоритостите си. От позиция на взаимоотношенията не би било изненадващо, в случай че срещнете нов сътрудник или клиент и да се постави началото на ненадейно другарство.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете деликатни – 28, 29

Рак – От понеделник вятърът на обновлението ще духа зад тила ви! Някои от вас ще възобновят подготвителния си режим, с цел да се върнат във форма. Вероятно ще станете финансово по-силни, когато се появят нови способи за правене на пари. Достигнали сте алегорично до точка, от която няма връщане обратно. Вероятно ще почувствате нужда да извършите една равносметка, да идентифицирате аспектите от всекидневието си, които към този момент в действителност не ви устройват. Кратко пътешестване се оказва най-приятно, изключително в компанията на близки или другари.

Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете деликатни – 30


Лъв – Признанията и поздравленията могат да се изсипят за нещо, което сте постигнали. Ще покажете непоколебима увереност през идващите дни. Самодисциплината ще бъде доста значима. Подкрепата на фамилията или близки хора ще ви помогне най-добре да превърнете фантазиите си в действителност. Пътуването за отмора се оказва с лечебно въздействие, изключително в случай че е за по-дълго. За някои не могат да бъдат изключени затруднения във връзка с наследствено имущество или закупуване на ново.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29
Бъдете деликатни – 26, 27

Дева – Ще съумеете да се справите тактично с някакъв проблем. Освен това сте положителни стратези. Следването на препоръките на близки хора евентуално ще ви бъде от огромна изгода. Има огромен късмет да срещнете значим човек, който ще ви помогне в кариерното израстване. Чувствате се подготвени да обърнете страницата на някои аспекти от предишното си, с цел да се концентрирайте върху бъдещето си. Тази седмица вашият съблазън ще доближи рекордни равнища. Ще го почувствате по възходящото внимание на близките към вас.

Благоприятни дни – 26, 27, 30
Бъдете деликатни – 28, 29

Везни – Пред вас се появяват нови финансови благоприятни условия, може би даже остарели оферти още веднъж за излязат на напред във времето, само че чувствате, че би трябвало да помислите добре, преди да кажете своето „ да “. Вие сте на стадий от живота си, когато за вас са значими освен финансовите облаги, само че и персоналният комфорт и благоденствие, качествено прекарано време, релаксация и успокоение. Ако обмислите личните си потребности деликатно и почтено, ще вземете най-хубавото допустимо решение.

Благоприятни дни – 28, 29
Бъдете деликатни – 24, 25


Скорпион – Не наподобява да следва нещо изключително вълнуващо, само че не се случват и доста неща, които да ви извадят от ритъма. Може би ще се опитате да измененията някои неща през тази седмица. Очевидно е, че имате потребност от ново предизвикателство, с цел да се почувствате изцяло стимулирани от ежедневните си отговорности. От втората половина на седмицата обаче нещата може да се натоварят малко, да се появяват трудности, чието превъзмогване ще изисква повече старания, само че нищо, с което да не можете да се справите.

Благоприятни дни – 30
Бъдете деликатни – 26, 27

Стрелец – Тази седмица звездите ви предизвикват да бъдете практични, да имате смелостта да се занимавате с избрани действия и да не отлагате за на следващия ден това, което можете да извършите през днешния ден. С добра организация и неизменност ще съумеете да се възползвате от прелестните благоприятни условия и да осъществите това, което сте си сложили за цел. Що се отнася до любовта, ще имате красиви прекарвания, може би даже дребни изненади или мини-ваканции, които можете да употребявате, с цел да създадете прелестни мемоари. Ако сте необвързани, има шансове да пламне нова обич.

Благоприятни дни – 24, 25
Бъдете деликатни – 28, 29

Козирог – Можете да очаквате да се насладите на една изключително приятна седмица, както прочувствено, по този начин и професионално. Предстои ви доста динамичен интервал, в който ще можете да хванете всички благоприятни условия в живота и да се възползвате оптимално от дребното, което имате. Въпреки това звездите ви носят шанс в любовта, тъй че можете да прекарате прелестно време с обичания човек, цялостно с красиви прекарвания, които изпълват душата ви с наслада и задоволство. Ако към момента не сте намерили сродната си душа, има огромен късмет този интервал да се влюбите бясно.

Благоприятни дни – 26, 27
Бъдете деликатни – 30

Водолей – Първата половина на седмицата ще ви донесе редица непредвидени задания, които ще ви извадят от темп и комфорт, само че и ще отворят нови порти към вашия триумф. Получавате малко подтик от живота, само че се справяте и сами добре с трудностите и вършиме ужасно усещане на другите. Ако се появи добра опция, няма да се поколебаете да опитате шанса си. Понякога пропускате избрани удоволствия в живота заради насила, боязън или конформизъм. Сега би трябвало да си позволите да поправите обстановката.

Благоприятни дни – 24, 25, 28, 29
Бъдете деликатни – 26, 27

Риби – Съсредоточете се върху нещата, които имат смисъл за вас. Положителните стъпки за икономисване на пари могат да доведат до окуражаващи резултати.

Здравето на при някои е евентуално да се утежни и може да изисква спомагателни грижи. Сатурн във вашия знак ви поучава да бъдете търпеливи, когато обстановката го изисква. Така че имайте поради, да не бързате да действате. В любовта оставете инстинкта си да ви води! Той ще ви насочи към хората, които най-добре могат да отговорят на вашите прочувствени потребности.

Благоприятни дни – 26, 27, 30
Бъдете деликатни – 28, 29

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР