Вижте какъв е вашият любовен съвет за декември според зодията

...
Вижте какъв е вашият любовен съвет за декември според зодията
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН съвет за декември 2021 за всяка зодия

Вижте какъв е вашият любовен съвет за декември съгласно зодията ви.
Овен

Не бъдете с някой, който ви омаловажава и ви кара да се чувствате незначителни. Този месец бъдете решителни, когато става въпрос за връзките ви. Изберете най-хубавото за себе си.
Телец

Само тъй като някой не ви обича по метода, по който желаете, не значи, че не ви обича с цялото си сърце. Не забравяйте това.

Близнаци

Декември е обвързван напълно с въпросите на сърцето! Ако копнеете за връзка, уверете се, че в действителност знаете какво желаете и от какво се нуждаете.
Рак

Винаги съблазнявайте обичания си, даже да сте съществено обвързани. Иначе ще го направи някой различен. Забравете за задръжките.
Лъв

Винаги се борете с казуса, не с половинката си. Ако спазвате този принцип, ще можете да решавате всеки спор, а не просто да сте ядосани един на различен.
Дева

Винаги се дръжте за ръце, когато взимате значими решения. Така пазите отрицателните страсти надалеч и показвате загрижеността си.


Везни

Не позволявайте на егото ви да ви попречи в любовта. Този месец се пробвайте да разберете по какъв начин се усеща сътрудникът ви.
Скорпион

Ако нещата във връзката ви не са съвършени, може би би трябвало да извършите някои промени, с цел да стигнете до там. Месец декември, когато постоянно си вършим равносметка, е идеалното време за това.

Стрелец

Нещата може да не са цялостни с обич този месец, само че това е добре! Възползвайте се от тази опция, с цел да се справите с действителностите на живота, а не с фантазиите за идеални връзки.
Козирог

Може да усетите някаква полова и сантиментална сила и това ще бъде мощно. Каквото и да се насочи във вашата посока (или каквото към този момент е тук), ще ви накара да се чувствате като че ли се забавлявате – тъй че запомнете: прегърнете положителното чувство, което изпитвате, и се оставете на заниманието.
Водолей

Научете се да употребявате преценката си и бъдете деликатни. Не отваряйте сърцето си, до момента в който не се убедите, че даден човек е заслужен за това.
Риби

През декември нещата може да вземат непредвиден поврат, само че за положително. Вие сте на странствуване и най-вероятно ще се озовете с някой, който може да ви помогне по някакъв метод.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР