Виждаме в какви кризисни времена живеем. Времената са сложни и

...
Виждаме в какви кризисни времена живеем. Времената са сложни и
Коментари Харесай

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ: Готови сме за нови избори

" Виждаме в какви спешни времена живеем. Времената са комплицирани и тревожни. Няма връзка сред власт и съпротива сега, което е наложително в такива сложни времена. Днешната власт в България основава спомагателна тревога и рецесии. И за това на нас от този площад най-вече ни отива да кажем на всеослушание, че ние сме подготвени за предварителни парламентарни избори. Българските жители имат потребност от ясна посока ".

С тези думи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ се обърна към жителите и гостите на град Джебел. Той взе участие във възпоменателен протест по случай 33-годишнина от митингите против така наречен възродителен развой.

„ Не сме не запомнили оня интервал, в който със силата на оръжието се опитваха да ни лишават имената. Някои хора тогава можеха да си го разрешават, тъй като ние бяхме разграничени. Ежедневно би трябвало да отстояваме мира и демокрацията. За нас е ясно, че те не са даденост, а са полезност, за която ние всеки ден би трябвало да се борим. Благодаря на всички за поддръжката, която имахме на изборите през 2021-ва година “, добави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР