Виждам, че се разплитат някои сценарии. Чак след като му

...
Виждам, че се разплитат някои сценарии. Чак след като му
Коментари Харесай

Демерджиев: Стоянов да си подава оставката! Ако беше си свършил работата, нямаше да е на кино

Виждам, че се разплитат някои сюжети. Чак откакто му се изиска оставката, министърът (Калин Стоянов) стартира да приказва за разгром и с помощта на напъните, явно и неговите, бил предотвратен този разгром. Очевидно е, когато в такава обстановка си на кино, значи, че нямаш никаква визия за отговорността, която носиш като министър. Това разгласи някогашният вътрешен министър в служебното държавно управление Иван Демерджиев по Нова нюз.
Той разяснява дали е имало полицейско принуждение на митинга на футболните почитатели в четвъртък, и сканадала сред Кирил Петков и Калин Стоянов тази заран по Нова тв на тематика чие е Министерство на вътрешните работи.
„ ПП-ДБ с дейностите си разрешиха някой различен да си направи изборите, дали са ГЕРБ или Движение за права и свободи, дано да кажат тези, които са създавали държавното управление “, добави Демерджиев.
Калин Стоянов би трябвало да си подаде оставката и да понесе политическата отговорност за това, което става пет месеца, само че по-големият въпрос е имали в това държавно управление водач. Видяхме с каква пристрастеност Пеевски и Борисов опазиха вътрешния министър и придвижиха казуса върху министъра на спорта. Стоянов подцени ситуацията “, сподели още някогашният вътрешен министър. „ Ако си беше приключил добре работата, той нямаше да е на кино “, продължи Демерджиев.
Що се отнася до кино лентата, той изясни, че с него в действителност се е откривала „ Киномания “. (Става дума за кино лентата „ Уроците на Блага “). „ За този министър да е на кино е по-важно от това да бъде в Министерски съвет, да бъде на терен при хората, явно има други цели “, счита предшественикът му.
„ Очевидно Денков няма пълномощията, няма силите да влиее. Видяхме го с министъра на електронното ръководство, видяхме го и с вътрешния министър, какъв брой ли още министри ще се осветят “, попита Демерджиев. Спред него „ ще бъдем очевидци на още сходни кавги “. Той е на мнение, че Денков нямало да подаде оставка.
„ За страдание, фрагментите ни върнаха в 2020-а “, счита Демерджиев. Според него обувките на вътрешен министър не били за Калин Стоянов. „ Спрях да приказвам с него, когато ми говореше едно, а правеше друго. Нямам какво да си приказвам с човек, който не е пореден и не може да взима решения “ заключи Демерджев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР