Виждам, че някой иска да си делне държавата по един

...
Виждам, че някой иска да си делне държавата по един
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Абсурдно е! Някой иска да си делне държавата по много екзотичен начин

Виждам, че някой желае да си делне страната по един доста другоземен метод. Абсурдно е в някакъв меморандум да има предпочитание на делба на правосъдната власт, антикорупционната организация това е нечувано, нечувано.
Това съобщи шефът на групата на Движение за права и свободи Делян Пеевски в коридорите на Народното събрание. Така той разяснява оферти меморандум за ръководство от страна на ПП-ДБ към ГЕРБ.
Ние ще се противопоставим, няма да подкрепим това делкане, според конституцията, където има блокирана квота от 160 гласа. Ние в делкане няма да участваме, отсече Пеевски.
Видяхме, че сътрудниците обичат да се бутат в регулаторите, видяхме по какъв начин се бъркат в самостоятелни регулатори. Виждам, че ползата е доста огромен, разяснява Пеевски, представен от 24 часа.
Той описа, че са водили диалози с сътрудниците за регулаторите преди този момент. Мислех, че те се майтапят, че в действителност ще изискат да си дебнат правосъдната власт, службите, изясни шефът на ПГ на Движение за права и свободи. И изясни, че ГЕРБ би трябвало да си преценяват дали вземат участие, в меморандума няма нищо за хората, има единствено делкане на служби, на прокуратура, съд, антикорупционна комисия.
Запитан дали това значи, че се отива на избори, Пеевски отговори: Не мога да ви кажа, това си е решение на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, те да си преценяват.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР