Виждам, че Бойко Борисов в коментара си за снощното ми

...
Виждам, че Бойко Борисов в коментара си за снощното ми
Коментари Харесай

Трифонов отговори на Борисов: Бойко и Татяна са като жълтите медии

" Виждам, че Бойко Борисов в коментара си за снощното ми изявление е угрижен за моето здравословно положение ". Това написа Слави Трифонов в профила си във фейсбук преди минути.

  " Това е толкоз благо. Така се разчувствах. На предишните избори Татяна Дончева беше загрижена за моето здравословно положение. И тя, благата, е толкоз съчувствен човек. И Бойко, и Татяна са същите като жълтите вестници и уеб сайтове. И те, благите, от години са загрижени за моето здраве и това е прелестно. Постоянно пребивавам с мисълта, че има хора, които ме обичат. Спокойно бе, хора, добре съм, оправям се и даже леко да настина, незабавно ще ви осведомявам, с цел да не се притеснявате ", написа водачът на Има Такъв Народ.

Припомняме, че след вчерашното изявление на Слави по Българска национална телевизия Борисов разяснява здравословното му положение с думите: „ Като прочетох какви неща пишат за Слави, ми стана доста погрешно, тъй като съм чел същите, когато се повреди колесника на самолета, или пък когато се контузих. Пишеха същите тези хора “.

   

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР