Виена. Книгата за Трифон Иванов не само оглави класациите по

...
Виена. Книгата за Трифон Иванов не само оглави класациите по
Коментари Харесай

Австрийци питат за Трифон Железния

Виена. Книгата за Трифон Иванов освен оглави класациите по продажби в България, само че провокира интерес и от страна на издателства в Австрия. Част от биографията на стоманения бранител се превежда на немски, с цел да бъде показана на сътрудници на Издателство " Труд " във Виена. Ако договарянията бъдат сполучливи, книгата Трифон Железния ще бъде издадена и в Австрия, с цел да зарадва локалните почитатели на българския защитник.

В своята богата кариера Туньо игра за двата най-големи тимове в страната - " Аустрия " (Виена) и " Рапид ". Новината зарадва и съотборника на Трифон от националния тим Цанко Цветанов, който взе участие в показване на книгата, дружно с двама от създателите - Георги Иванов и Кристиан Иванов. Цанко описа и любопитна преживелица, от времето, когато Жлезния се подвизава в Испания.

" Дойдох, с цел да ви науча да играете футбол. " Това споделя Трифон Иванов на съотборниците си в " Бетис " при започване на 90-те. А въпросът към него, в действителност не е обвързван с със спорта. Питат го, за какво в цяла Източна Европа има митинги и неодобрение, а в България - не. " Защото в България всичко е доста хубаво ", отговоря Трифон. - Ти тогава, какво правиш в Испания, като в България е толкоз добре, питат го съотборниците. " Дойдох да ви науча да играете футбол "... Просто Трифон...
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР