Вие сте във връзка/брак с Дева? Чудесно!Само че, напоследък ви

...
Вие сте във връзка/брак с Дева? Чудесно!Само че, напоследък ви
Коментари Харесай

Живеете със зодия Дева, „пускате“ я, или продължавате с нея?

Вие сте във връзка/брак с Дева ? Чудесно!

Само че, в последно време ви е писнало от ужасните й забележки.
От напомнянето по какъв начин всяка движимост си има място, но освен място – тя би трябвало да стои под избран ъгъл даже!
От гадните погледи върху вас, в случай че инцидентно се капнете до момента в който се храните. От това, че измитите чинии не са подредени като аптекарски шишета.
От това, че в магазина спирате взор на всички места, а освен върху стоките в промоция. От това, че всяко нещо, което си купите е „ прекомерно скъпо ” и няма потребност да прахосвате пари!
От това, че облеклата в дрешника не са сгънати и подредени по конец.
От това, че кошът с пране е цялостен и от дълго време е трябвало да се завърти пералнята.
От това, че сте излезли от вкъщи, без да сте оправили леглото.
От това, че капакът на тоалетната паница не стои постоянно смъкнат, или противоположното – постоянно вдигнат.
От това, че колата е отново неизмита, прозорците – непочистени, а по мебелите има прашинки /нямам поради момента, в който всичко е потънало в прахуляк и човек може да сложи подпис/.
Да, досадно си е да ти вършат тъпи забележки. Девата може да се самообрече на самотност, тъкмо ей поради тази си еснафщина.

Имайте поради, че каквото и да кажете и/или извършите, благата ви Дева постоянно, но постоянно ще откри недостатъци. Тя има пъклен натъртено око и вижда детайлите от раз. По-скоро – дефектите. И се започва……
Просто Девата е влюбена в рецензията. Можете да я обърнете в градивна!

Все отново, вие сте своего рода късметлии, тъй като в миналото Девата е харесала вас, което значи, че сте били огледани „ под микроскоп ”, издържали сте задоволително проби и сте били определени.
Когато търси подобаващият сътрудник, Девата подвига летвата оптимално високо.
И естествено е малко да са хората, можещи да я прескочат.

При необвързаната Дева има същият миг. Тя оглежда деликатно от всички направления. Прави бърз разбор и незабавно намира нещо генерално, което по никакъв начин, но по никакъв начин няма по какъв начин да заобиколи.
Казва си „ Да, тази/този отново не става ” и продължава напред. Проблемът е, че същият сюжет се разиграва и в идващият случай.

Неслучайно Девата е тъкмо знакът, който оглавява класацията по ергенство в зодиака.

Ако въпреки всичко, Девата реши да подари сърцето си на някого, то бас държа, че там виси етикетче с цена. Това постоянно за нея съставлява любовта – всичко, всичко е пресметнато до последната стотинка!
Тя от рано е видяла и прозряла изгодите за себе си и ще гледа постоянно да вземе повече, в сравнение с ще е подготвена да даде.

Тук е хубаво да разделя Девите на мъже и на дами. Ако те са от по този начин нареченият гальовен пол, то някак си е повече естествено да бъдат срамежливи, искащи, стеснителни и вземащи. Както и качеството благотворителност да им липсва. Все отново, Девата си е госпожица, девственица, почтено и чисто творение!
Ако, обаче, са мъже – ей, тогава става драма, а и драмата – огромна! Жените като предписание заобикалят всеки мъж, който си е свидлив по природа и който постоянно брои даже и жълтите стотинки.

Тест за Дева . Искайте да ви скапе 20 или 50 стотинки и ще видите, че същинската Дева постоянно ще носи в портмонето си по 5, по 2 и по 1!!!!!

Ако в някой безоблачен ден, обаче, „ лампичката светне ” във вашата глава и вие осъзнаете, че сте били употребявани фрапантно, в случай че ви е към този момент преко сили, в случай че в действителност усещате, че е време да „ пуснете ” Девата , то ето, пристигнал е моментът за прощаване с нея.
Как да стане? Вижте идващите редове.

Девата мъчно понася хора-бохеми. Водете я там, където се вихри хазарт и където се харчат на вятъра пари.

Обвинявайте я постоянно за нейният свръхперфекционизъм – въпреки всичко в природата има толкоз доста красиви и напълно неперфектни неща!

Когато сте се разбрали да се срещнете някъде и за нещо, Девата ще се изнерви, в случай че закъснеете! А какво ли ще е, в случай че ви стане система?

Друго, дразнещо Девата са неспазени обещания.

Както и безпорядъка, тъй че не се старайте педантично да подреждате всичко в къщи. Не желая да кажа да бъде непочистено и да е като след бомбардиравка, ноооо…..ясно ви е, щом живеете с Дева .

Обръщайте внимание на кичур коса, който е невчесан и стърчи, оглеждайте за изчезнало копче, или нелъснати обувки, казвайте на вашата Дева тези неща с подобаващият звук!

Колкото повече наблягате на това, че здравословното хранене е безвкусно и няма изгоди от него, толкоз повече ще ядосвате вашата Дева .

Друго (освен диетичното хранене), което Девата обожава е музика и най-много струнни принадлежности. Слушайте, обаче със слушалки. Ако въпреки всичко пуснете нещо да звучи, то дано е от жанр, който тъкмо вашата Дева мъчно понася.

Отказвайте (по някаква измислена причина) да вземете Девата да пътува с вас отвън града.

Възможно е вашата Дева -работохолик да си носи работа от офиса за дотъкмяване в къщи. Обвинявайте я, че по този начин лишава фамилията от същинското си наличие.

Също и в това, че й липсва спонтанност.

Девата има дарба да се губи в детайлности и не вижда най-важното. Когато забива в елементи, не пропускайте да кажете: „ в детайла е дявола, благо. ”

Тъй като в този момент е времето на Девата , мога да ви дам съвет по какъв начин да заявите желанието си да НЕ продължавате „ общият път ” с нея, само че ще ви излезе малко по-солено. Тръгвам от истината, че тя е безпределно удобен човек и разточителството никак, но никак не й е по усета!
Можете да изберете нещо марково като подарък -тя сигурно няма да го носи (може даже да го откаже и да го върнете в магазина, в случай че има опция).
Можете да резервирате маса в някой безценен, тузарски ресторант, което да е изненада. Така единствено ще разстроите Девата и ще помрачите празника й. Тя ще е готова за нещо кофти и тогава сервирайте концепцията ви за разлъка.

По-евтиният вид е да НЕ удостоите с внимание рождения ден на вашата Дева . Аз не съм подбудител, само че в границите на идващите 30 дни имате неповторимия късмет (само един път през тази година да извършите тъкмо това).

Ако пък обичате вашата Дева (макар и мрънкало), то можете да се заемете със задачата да я превъзпитате, като просто горните препоръки обърнете наобратно.

Написах особено за Вас!

С любов,

КРЕЯ

Инфо: http://milenadankovakreya.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР